Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1436 / 232 / 0
Spoko, może kiedyś mnie najdzie żeby coś dłuższego napisać, ale byłoby ciężko to jakoś zebrać do kupy i nie wyłączyć ważnych wątków jak dzieciństwo na przykład, kariera psychiatryczna itp. i nie użalać się nad sobą do przesady. Jak coś będę pamiętał o tobie @LeszekSmieszek .

Ale a-PVP zapalić tak mało i tylko raz cholernie ciężko, to aż samo chce się palić. Bardziej humanitarnie byłoby zrobić tego gramca i mieć spokój. To znaczy zrobić, odchorować i wtedy mieć spokój.
  • 5016 / 858 / 0
@zburzony

Nie miałeś nicku @thepass ?

W każdym razie to była podobna postać z asochistycznym zapędem do brania stymulantów. I chyba żeśmy go uśmiercili kiedyś.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1436 / 232 / 0
Produkowany na rynek w Azji etizolam nazywa się m.in. Depas, raz byłem od niego uzależniony, przykra sprawa.
  • 3507 / 575 / 1
Każdy po maratonie z alfa powie że to jest Bóg żądający tętniących serc w ofierze

Dlatego chcąc sobie przypomnieć jej działanie i pobawić się jak można trzeba się wyposażyć w określoną ilość na przykład na 2,3 dni i nie więcej. Wtedy można przywoływać mlecznego Jinna z żarówki.
Tylko grunt to nastawienie psychiczne że kończę tutaj I najlepiej żeby w ogóle nie mieć opcji na przykład ej ziomek z którym brałaś na pół niech mi odsprzeda
Tak nie może być.

Ludziom też nie mówcie że jest i skąd
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1436 / 232 / 0
Kiedyś mogłem mieć na chacie nawet i 10 g A-PVP i spokojnie sobie palić, tylko że wtedy alfa dość dziwnie na mnie działała, nie czułem jakiejś ogromnej stymulacji, raczej lekką euforię, przyjemne ogłupienie, miękkość, zero krzywych jazd było. Na lajcie vapowałem po parę g i nic złego się nie działo. Zresztą wtedy dość często po ketonach robiłem się jakby spokojniejszy, przytłumiony, zastanawiałem się czy nie mam ADHD ale jednak nie.
Teraz jak po x latach kupiłem alfę to zacząłem od sniffa i jeszcze w trakcie pierwszej linki dopadł mnie zajebisty strach na granicy paniki, chyba z 5 mg alpry zjadłem natychmiast. Ale od zawsze sniff robił mnie zupełnie inaczej niż vapo, bardziej pobudzał i jebany lęk powodował.
  • 5 / / 0
alfa, alfa, alfa... Czego bym nie próbował zawsze działa tak samo, pierwszy sniff i odrazu faja do góry w poszukiwaniu wrażeń. Jestem raczej weekendowym koneserem, przyznam że gdyby nie stojąca pała to byłby to jeden z moich ulubionych stimów. A tak, dupa blada, do alfy musi być kobita, inaczej się zamęczę. Miał ktoś może podobny problem?
Nie, masturbacja to nie jest rozwiązanie :x Tylko po alfie tak mam, inne stimy nie powodują instant wzwodu
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.