Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 158 / 11 / 0
A, tam.
Ja nie zważam.na cene, czasem.
Lubię se wypić piwo Garage z żabki które kosztuje ponad 8zl i posiada 8procent, butla chyba 450ml albo 400.

VERY BERRY COSMO
Uwaga! Użytkownik GTB488 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 158 / 11 / 0
Wyszłam do sklepu, wziełem dwie siatki.
Bi przenosilem 8pustych butelek.
Potem, place 20zl za 8 żubrów w szkle.
I dobieram dwa batony, za które nie płacę. Bo posiqdam bon minus5zl, przy zakupach za to 25zl. Powracałem z piwami i batonami za zlotolówe, a warte są 5zł. Z uśmiechem (tak trzeba chodzic)
Jestem mistrzem zakupów.
Uwaga! Użytkownik GTB488 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 158 / 11 / 0
Czemu mi się przytrafia , w stanie wstawionym. Że kopne piwo i się wylewa płyn. A, jeszcze nie zajarałem gandziz chyba?" Chybaa nie, to bylo wcześniej.
  • 158 / 11 / 0
Jejku, wczoraj pobiłem swój rekord.
Rekordem tym, było zakupienie w ciągu dnia, największej ilości piwa, które kupiłem za życia. Było to 12sztuk.
Pozostało mi 5, a wypiłem z 8 😆
  • 2229 / 378 / 0
skacowany pewnie teraz jesteś
  • 158 / 11 / 0
Pewnie masz rację, ale niewiadomo xDD

Odkaplsowuje te zjebane żubry, których otworzyłem ze 30sci, i pod żadnym kapslem nie wygrałem!?!?!?
To się nie mieści w głowie, oszukańcza loteria!!!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.