Dodatkowo jest tam milion wątków o tym, jako ze schodzenie z niej jest najcięższym doświadczeniem, jakiego kiedykolwiek doświadczyli . A tu widzę bez szczególnych wrażeń forumowicze
Dla mnie to nie było żadne oh i ah .
Na pewno nie siarczan.
Ta.zwykła hcl lepsza była.
Na R to.byly.swego.czasu wątki, żeby opisy dawkowań z hajpa dzielić na pół bo Polach to Terminatory w piciu i ćpaniu xd
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
75mg tianeptyny i 450mg pregabaliny i świat robi się jak w Teletubisiach.
Nie wrzucałam więcej niż 250mg, ale opisy typu „nie ma różnicy czy 250 czy 400” jakoś nie przekonują. Dla mnie ot, lekka koda dla beztolerkowców. Skręt po tym to maks katarek i to lekki - strzelam.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.