Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 33 / 12 / 0
Czemu zatem większość ludzi pije alkohol na imprezach? W końcu alkohol jest prawdziwie ogłupiającą substancją, a DXM nie powiedziałbym że ogłupia, wręcz w pewnym sensie przeciwnie, myśli na deksie są u mnie często bardziej logiczne i analityczne niż normalnie, jedynie po większych dawkach trochę ciężej się myśli i ciężko się wysłowić przez to że mięśnie odpowiedzialne za mowę nie współpracują z mózgiem, ale dawki na poziomie 1 lub niskiego 2 plateau jak najbardziej nadają się na interakcje z ludźmi i w moim przypadku je polepszają.
  • 229 / 49 / 0
alkohol ma bardzo szerokie pole do działania. DXM też ale jak to lek kierunkowe...
Może komuś pomoże ale ja bym się zastanowił czy nie brakuje mi Magnezu niż ładować w siebie tabletki z apteki jeszcze zatrute bromem który to robi z człowieka zombie.
and its going to suck.
It's not going to be fun.
  • 33 / 12 / 0
DXM ma znacznie bardziej szerokie spektrum działania niż alkohol, działa na wiele receptorów i można łatwo zmieniać profil działania wedle preferencji poprzez m. in. manipulację stosunkiem DXM do DXO, alkohol zaś to zwykły ogłupiacz co robi z ludzi debili, jak byłem młodszy czasami piłem i nigdy mi nic sensownego to nie dało. A co do bromu to takie ilości jakie masz w tabletkach są nieszkodliwe, musiałbyś jeść przez dłuższy czas ogromne ilości, powyżej grama dziennie żeby sobie zaszkodzić, a jak ktoś i tak się boi bromu to może przeprowadzić prostą reakcję z zasadą i go usunąć, uzyskując czysty dekstrometorfan.
  • 1455 / 592 / 0
Nie nadaje sie towarzysko , jest substancja introwertyczna - zaglebiasz sie w sobie zamiast ukierunkowac sie na innych na zewnatrz . Do tego kasuje libido przynajmniej u mnie .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 5005 / 853 / 0
Najlepiej żeby dcneka se.zapodac. po tym.nawet.izraelezieci z.mokrofali smakują jak kurczak

O fencyklidynie.nie wspominam
Kto smażyl.na niej ludzi.z.domôwki.ten zna smak.życia
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2632 / 37 / 0
22 grudnia 2024Neuronek pisze:
Dołożę od siebie swoją opinie podpierając poprzednie głosy popierające sedno tematu. Jeżeli ktoś jest sympatykiem DXM to sprawdzi się jak najbardziej na domówce i ogólnie wszelkiego rodzaju imprezach. W moim przypadku DXM jest taką substancją, która sprawdza się o każdej porze w każdym miejscu i każdych okolicznościach. Niezależnie od kontekstu zawsze po spożyciu omawianego specyfiku, nadaje on głębi przeżywanych doświadczeń, dlatego też (w moim przypadku), każda pora jest porą na DXM %-D
To już zależy od dawki.
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 2752 / 28 / 0
Kurwa, chyba pierwszy raz zgodzę się z tym zjebem powyżej.

Na domówce? Być może, ale tylko do górnego pierwszego plateau, no może niskiego drugiego, ale tylko jak da się opanować upośledzenie mowy i zdałniony ryj. :-)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.