Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
77
27%
Thioco
213
73%

Liczba głosów: 290

ODPOWIEDZ
  • 696 / 159 / 0
Czekam na potwierdzenie, że rozjebało. :) @SzybkiStachu.
  • 4996 / 851 / 0
Ciekawy pomysł. Jak się łyka pelne to żołądek musi popracować by to przerobić a jak się gryzie to znowu zęby dostają po dupie
Kruszenie przez kartkę butelka jest okej , ale łatwiej w terenie wziąć termos z ciepła woda niż kruszyć na parapetach w przydrożnych szaletach xd
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 15 / / 0
Tolerka na kode 450 staż 4 lata trampek 2 razy 150 i 225 dawno temu brak reakcji myślicie że 300 trampka+ 300 kody trochę klona byłby git mix?
  • 297 / 37 / 0
@PowolnyM402 jest do tego wątek, ale będzie git chociaż panuje na forum tędencja żeby brać Tramalu 2 razy więcej niż kody. Czyli 300 trama+150, ale 300 tego i tego też będzie git.
A co do pytania @Ptaszyna chyba jego pytanie. To oczywiście w eksperckich warunkach zbadałem xd. Byłem 2 razy na siłowni potem koda a dziś byłem na orliku wziąłem tramal i kode. I myślę, że jakiejś wielkiej różnicy nie ma. Myślę, że czuję lepsza fazę, bo ogólnie dzięki sportowi czuję się lepiej na duchu, że, tak powiem. To i może dzięki temu lepiej czuje fazę. Może jest jakieś naukowe wyjaśnienie. Nie wiem jakiejś endorfinki może walą w mózg z koda czy coś xd.
  • 1394 / 505 / 0
Zachęcam każdego kto nie widział tego tematu to zajrzeć, nie tylko do pierwszego posta, całe 4 strony są godne uwagi i rozwijają temat. Dopisałem swoje właśnie i moim zdaniem warto ten temat wskrzesić, szczególnie, jeśli miałoby coś być z tym Hydrokodonem. @Amunicja żyjesz?
viewtopic.php?t=42580
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."