ODPOWIEDZ
  • 120 / 31 / 0
O której się budzisz?
O KTÓREJ zechcę, lol
RUCHAM KAŻDĄ DZIWKĘ
  • 3245 / 617 / 0
Podobnie, u mnie nie ma reguły, ale też to że już nie śpię nie jest tym samym że się obudziłem. A czasami wstaję w euforii a po krótkim czasie muszę jeszcze uzupełnić ze 2 godziny.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 793 / 183 / 0
od 5 rano do 18 po południu. Taki roszczał. Lubię pospać.
  • 11 / 1 / 0
Dopiero się kładę.
  • 17 / 1 / 0
Średnio potrzebuję 10-13 godzin snu, zasypiam tak ok 00:00, wstaje ok 09:00, biorę swój zestaw tabsów i albo znów idę w kimę albo później ok 13:00 i spie tak do ok 16:00
mam zbyt dużo wolnego czasu i po prostu zamiast zrobić coś pożytecznego wolę iść spać xD kocham spać, to mój sposób na radzenie sobie, lubie uciekać w sny, zawsze przed zasnieciem snuje też fałszywe scenariusze, historie które chciałabym, żeby sie wydarzyły, cos pięknego
  • 3 / 1 / 0
6-8h chyba ,że nocki w pracy to bywa dłużej albo krócej między 3-12h
  • 1533 / 196 / 0
kiedyś pisałem ze od 8 do 12 h ale zawsze byłem po alprazolamie ( ewentualnie innym bzd ) i alkoholu na trzeźwo na dzień dzisiejszy to jakieś 4 do 10 godzin z tym pobudki co godzinę - dwie .. jest to bardzo uciążliwe bo wstaje rano i czuje się jak worek bokserki po przejściach
  • 14 / 7 / 0
Nie śpię, głowa zapomniała jak się to robi. Ale wolę tak. Wolę mniej spać bo mniej snu to więcej życia. Powiesz: nieprzespana nocka? Ja powiem: bardzo życiowa nocka.
To nie jest tak że ja za mało śpię.
Ja za dużo żyję.
  • 1528 / 534 / 0
Kiedyś to i potrafiłem 2-3 noce nie spać bez pomocy stimów, czasem bo tak chciałem, czasem bo tak wychodziło, a ze stimami to już w ogóle dramat. Z biegiem lat udało się naprawić problem z zasypianiem i mimo dekady ćpania jest okej i ostatni rok to był problem tylko z podjęciem decyzji, żeby się położyć, a nie z samym zasypianiem. Komputerek, jedzenie i tak dalej... I tak jeśli ktoś czyta i jednocześnie ma zamiar samemu tu napisać, to pytanie mam (i jeśli odpowiadacie to proszę mnie oznaczyć). Na ile rzeczywiście dbasz o to, żeby nie żreć przed snem i ograniczyć niebieskie światło, bo to podstawa przecież, te dwie rzeczy, a na ile tylko powtarzasz sobie, że masz problem z zasypianiem? Bo wiem dobrze, że od chuja z Was tylko sobie tak mówi, najczęściej, żeby brać nadal leki, a gówno poza lekami robi 😉
  • 3 / / 0
7-8h od kiedy zacząłem kłaść się i wstawać o tej samej porze nawet nie chce mi się już nigdy spać w dzień a kiedyś to cały czas xD
ODPOWIEDZ
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.