Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 367 / 3 / 0
Bardziej serotoninową, czyli lepsze halucynacje, rozumiem?
Ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn :D
  • 165 / 58 / 2
@Nightmare240493 na odwrót. za halucynacje odpowiada DXO który jest typowo dysocjacyjny.
11:39 Ricsson [257]: w ogole
11:39 Ricsson [257]: uwierzylem w boga, w cuda
11:39 Ricsson [257]: mialem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: wypilem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson [257]: mam 3 piwa
  • 320 / 31 / 0
Pytanie do podróżników czy lepiej dawać pregabaline przed podróżą ostatnio dałem i muzycznie był kosmos ale halucynacji nie było. Potem dałem podwójna dawkę czyli 300mg i muzycznie nie porywalo, więc dałem 75mg pregi i muzyka nabrała niesamowitej głębi i euforii, ale było mało i dałem kolejne 300 zaczęły się lekko tworzyć jakieś halucynacje ale były dość nie wyraźne. Myślicie, że to wina pregi? 10 lat temu wystarczyła niska dawka by mieć niesamowite filmy przed oczami, a teraz nie wiem jakoś tego nie ma.
  • 40 / 2 / 0
Mam do was bardzo ciekawe pytanie. Ja wiem o tym ile deks się utrzymuje w organizmie, okresy półtrwania itd, ale ciekawi mnie bardzo dlaczego przez 3 dni czułam efekty deksa? Mija prawie tydzień od wzięcia 300mg (po 5 tabletek w różnych odstępach czasowych, tak mniej więcej co 3 godziny)(może to miało jakiś wpływ na odczucia) i nadal lekkawo czuję efekty no i powidoki. Nie wiem czy moc fazy i odczucia dzień, dwa lub trzy po się zwiększyły po tym jak na koniec stycznia brałam 1,5g benzydaminy i miałam pojebanego tripa przez cała noc i nie spałam 40h. Mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
  • 5 / / 0
To może być derealizacja.
  • 225 / 47 / 0
Masz sprawnie funkcjonujący układ serotoni-ergiczny plus jesteś kobietą. Zwykle kobiety mają dużo mocniej bardziej rozbudowany układ empatii w mózgu. Tee długo utrzymujące się efekty to działanie dexa jako inhibitora wychwytu serotoniny.
Pewnie młoda jesteś ?
and its going to suck.
It's not going to be fun.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Są wyniki sekcji zwłok 16-latka, który połknął woreczki z mefedronem

Prokuratura Rejonowa w Ostrołęce poinformowała, że są wyniki sekcji zwłok 16-latka, który zmarł w piątek po połknięciu woreczków z mefedronem. Jak informowaliśmy, nastolatek dzień wcześniej wrócił z przepustki do Okręgowego Ośrodka Wychowawczego w Laskowcu. Chłopak miał próbować narkotyki przemycić w żołądku.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.