Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
Wlasciwie wszystkie fenki jakie bralam pobudzaly mnie seksualnie. Problem mialam jedynie z 3C-P, bylo juz ciemno, a ja bylam zatopiona w matematycznych wizualizacjach i zupelnie nie moglam sie skupic na dotyku.
Mimo wszystko w tej materii wygrywaja u mnie tryptaminy i lizergamidy, mniej fizycznego pobudzenia, wiecej magii mentalnego polaczenia. :)
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
no jeszcze polecam stara dobra metocynke, 4 ho meth, zreszta KAŻDY brany przeze mnie psychodelik dzialal seksualistycznie heh tylko zbyt duzo osob w pomieszczeniu moze zepsuc urok, polecam brac z ukochanym/ukochana lub materialem na nia/niego. chyba ze ktos lubi wielokąty, dla mnie kwas wtedy stracil urok majac swojego faceta ryczalam za poprzednim bo mi kumpel przypomnial a kolezanka zaproponowala wielokat wlasnie.. i blagalam o koniec fazy...
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie
by kometh
Polecam cieplutko
Warto też nadmienić ze 2cb było sprzedawane w 70s bodajże w Niemczech jako afrodyzjak aka. Nawet Niemki pójdzie po tym robić lol
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.