Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 12426 / 2415 / 0
Podczas trymowania i suszenia jest się cały czas wyraźnie pod wpływem : ) Moc tego zapachu jest o wiele wiele większa, niż nawet najmocniej pachnącego suszu.
  • 955 / 174 / 0
@jezus_chytrus ja kiedyś trymowałem 9h w dość malutkim pomieszczeniu gdzie nie było napływu świeżego powietrza.Po jakimś czasie jak wstałem żeby iść na fajka to zauważyłem że jestem dość fajnie zrobiony i zastanawiałem się czy to wkrętka czy serio od przebywania w tym zapachu 😏
  • 653 / 172 / 0
@motocyklista, po twoim wpisie widać że to ty jednak nie masz bladego pojęcia o czym piszesz. Jedno jest suszenie samemu na strychu czy tam w komórce czy piwnicy, a zupełnie co innego w standardzie medycznym. Chwalisz się swoją wiedza, która niestety jest typowa dla domorosłego ogrodnika gdyż o metodach, sprzęcie i sposobach suszenia medycznego suszu to ty nawet kropli wiedzy nie posiadasz pisząc podobne brednie.

18%.
  • 51 / 5 / 0
Orientujecie się może czy w przychodni Aspot wypiszą MM jeśli powiem, że jestem osobą uzależnioną po terapii? Czy lepiej przemilczeć fakt uzależnienia? Mam jakieś kwity od psychiatrów starsze, ale chyba nie mam żadnych kwitów, które nie wspominałyby przy okazji o nadużywaniu różnych substancji
adhibe rationem difficultatibus
  • 2 / / 0
05 kwietnia 2025TymekDymek pisze:
Dobra to jeszcze raz, korzystał ktoś z jakiejś pierwszej wizyty w Szczecinie i wie, że to nie będzie wyrzucony w błoto hajs? Widzę kilka opcji po 150, wg mojej opinii się kwalifikuję, ale jak będą wymagać jakichś papierów z Polski że leczenie innymi środkami nie pomogło, to nic nie mam — oprócz ADHD 20 lat temu to ja teraz pierwszy raz cokolwiek leczę, biorąc rolki i disulfiram na odstawkę alko xD
Polecam w Szczecinie Karol Mierzejewski ze strony recepta marihuana.pl wystawione z związku z problemem z zasypianiem, długi wywiad, ale byłem przygotowany, nakierowalem co chcę i gitara
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Doniósł na „kolegę”, bo wyczuł w szatni marihuanę

Niecodzienne zgłoszenie wpłynęło do policji 2 kwietnia 2025 roku. O godzinie 15:35 funkcjonariusze konstantynowskiej „patrolówki” zostali wezwani do jednej z firm działających na terenie miasta. Powód? Pracownik administracji wyczuł podejrzany zapach marihuany, wydobywający się z jednej z pracowniczych szafek.

Przełomowe zmiany w holenderskiej polityce narkotykowej. Legalna marihuana tylko w 10 miastach

Holandia, kraj słynący z liberalnego podejścia do marihuany, wprowadza rewolucyjne zmiany w swoim systemie regulacyjnym. Od kwietnia 2025 roku tylko w 10 wybranych miastach holenderskie coffeeshopy będą mogły oferować swoim klientom wyłącznie marihuanę pochodzącą od licencjonowanych producentów. Ta fundamentalna zmiana stanowi część szeroko zakrojonego eksperymentu, który ma przetestować możliwości stworzenia w pełni legalnego łańcucha produkcji i dystrybucji konopi.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.