Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 66 / 10 / 0
@dobryjakchlebMirtazapina? Mnie to składa w momencie. Następny dzień trochę przytłumiony co prawda, ale to mała cena jak się nie umie zasnąć.
  • 294 / 52 / 3
Zamień klona na diazepam, zacznij powoli schodzić z dawki i będzie git. Jest taka tabelka, chyba gdzieś tu wysyłałem.
  • 39 / 3 / 0
Czy tritico będzie dobre?
  • 2 / / 0
Tritico jest słabe. Nie na każdego działa. Klona to raczej tylko diazepamem można zastąpić i powoli schodzić z klona.
  • 577 / 79 / 0
No ja nie widze innej mozliwosci niz zastapienie diazepamem lub powolne i konsekwentne schodzenie z dawek do 0, jak na spanie to @dobryjakchleb ja polecam mianseryne badz chlorprotixen
Jestem dość trudny.
  • 20 / 2 / 0
dawki klona po średnio 20 nawet do 40mg na dobę brane przez wiele lat. Postanowiłem iść na detox, zaraz będzie miesiąc pobytu, od soboty już bez rolek a włączone było 40mg rolek na dobę 4x10mg powoli schodzone po 5 mg na kilka dni... rzeźnia!! akatyzje lęki urojenia omamy ból żeber ogólnie brzucha sranie zaparcia wzdęcia ale najgorsze jest jednak pobudzenie psychoruchowe czyli" akatyzje", mianowicie nie dają fizycznie odpocząć, ani leżeć ani siedzieć chodzić mi się niechce masakra, ludzka ubojnia
  • 692 / 159 / 0
Przeżyłem coś takiego. Nigdy kurwa więcej nie chcę tego przechodzić. To był pierdolony koszmar. Dzięki za wpis!
  • 1403 / 224 / 0
Dwa albo trzy razy tak miałem, coś strasznego, miałem jednak szczęście bo w Irlandii zwykły rodzinny dał mi w ciul chlordiazepoksydu na redukcję a u nas mój zaufany psychiatra bez mrugnięcia wypisał 3 paki klona i jakieś trzy miesiące sobie po ćwiartce odejmowałem aż zejście do zera było zupełnie bezbolesne co mnie mile zaskoczyło.
  • 2 / / 0
Biore klony od kilku lat 2 mg dziennie w jednej stalej dawce, nasilili mi sie leki a tak to jest wszystko gites, nie chce mi sie odstawiac i ładować większej dawki, nie jest to jakims utrapienim na obecna chwile ale nie chce sie zalic tylko spytac co moglo by mi pomoc ? jakis antydepresant ? ssri nigdy nie probowalem ale sporo wiem ze to sztuczne szczescie itd, nie chce nawet na to patrzec choc wiem ze klony sa bardziej chyba hard od ssri ale nie spinamy sie, pregabaliny nie probowalem, ssri mialem ale tez nie probowalem, dostep mam do wszystkiego praktycznie , zadne opio zadne takie tematy. Prozac ?
  • 294 / 52 / 3
A na ile mocne są te lęki? Czujesz, że musisz coś dołożyć czy raczej sobie poradzisz bez zwiększania ilości przyjmowanych tabletek? Bo jeśli to drugie, to, mimo odczuwalnego dyskomfortu, sugeruję pozostać na tej dwójce klona i tyle. Jeśli jednak musisz coś dołożyć, to nie mam jakiś konkretnych sugestii. Z lekami to trochę jest strzelania. Na pewno odradzałbym wszelakie SNRI oraz NDRI oraz dokładanie innych GABA-jebaczy jak pregabalina.
ODPOWIEDZ
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).