ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Witam. A ja szukam kogoś kto również jak ja ma/ miał zawroty głowy po MDMA. Trwa to już kilka dni. Pije elektrolity,jem banany. Nie wiem co robić dalej...
  • 151 / 23 / 0
Nie chcę martwić ale jak nie przejdzie samo po tygodniu to trzeba do neurologa.
Przedstawienie musi trwać.
  • 2 / / 0
Dzięki za odpowiedź. Właśnie dziś dopiero czuje się lepiej i wracam do żywych .Ale po tej akcji już chyba nigdy więcej MDMA... Teraz już grzybki ,przynajmniej naprawiają neurony w mózgu ...
  • 356 / 49 / 0
@PaulaPaulina Widzisz kwestia jak do tego podeszłaś.. może po prostu przedawkowałaś. Może zjadłaś jakieś trefne tabletki z dodatkiem jakiegoś syfu (sam od tego daaaaawno odszedłem stawiając na kryształ) Podaj więcej info. :)
Cogito ergo sum
  • 3 / / 0
18 marca 2025twdmgc pisze:
27 sierpnia 2024omertse pisze:
Niektórzy odradzają tripowanie na emce samemu, inni jak widać chociażby kilka postów wyżej we wpisie @GTB488 czy też z prywatnych rozmów z niektórymi że lubią brać ją samemu. Zastanawia mnie jak to faktycznie wygląda i kusi by spróbować w Settingu łóżko+muzyka+słuchawki. Jeśli faktycznie się zdecyduję to dam znać jakie są moje przemyślenia na ten temat jednak jaką dawkę warto byłoby na takiego tripa przyjąć?
Do tej pory moje doświadczenie z emką to raz jakieś 8h po kwasie i raz w rozszerzonym nexusie o MDA i ciutke mj. MDA też poza tym raz brałem, więc na dobrą sprawę 3 razy brałem empatogeny. Bardziej siedzę w psychodelikach, a to jako że lekko zahacza o te grupę to też zdarzyło się po to sięgnąć.

Jaką dawkę polecacie i jak oceniacie potencjał psychonautuczny emki?
Uwielbiam brać emkę samotnie i tak tez spędzać czas - nawet jesli jestem na jakimś fajnym koncercie trance/techno itd. To, co pisal ktoś wyżej - biorąc sam mogę skupić sie na wlasnych odczuciach bez konieczności gadania (a czasami paplania co ślina na język przyniesie) i sluchania różnych bzdur. W moim odczuciu jedzenie samemu zupelnie nie kojarzy mi się ze stratą materialu - raczej z wolnościa do robienia co chcę i kiedy chce. W zamknięciu mozesz sobie lezec otulony przyjacielskim i mięciutkim plaszczykiem ropzlywającej Ciebie emki sluchajac takiej muzyki, jaką chcesz sluchac - a nie jak to czasami w większym gronie "to jest chuj, teraz moja kolej, znam zajebistą nutę"xD. Analogicznie na zewnątrz, szczególnie nocą w letnie dni, lubie spacerować zemkowany i co jakis czas raczyc się smacznym jointem i rzadziej browarkiem. No i tak jakoś mam, że do wszystkich dragów (koko, emka, LSD, czy grzyby) uwielbiam palic w ciul trawy, co kiedy bawię sie w wiekszym gronie czasami spotyka się z mniej lub bardziej zwerbalizowaną dezaprobatą. Pomimo, że jestem typem sangwinika i ekstrawertyka, to narkotyki uwielbiam brać w samotności - taki trochę paradoks xD.
Podsumowując, uważam, iż nie powinno się oceniać zarzucania w pojedynkę przez pryzmat "straty materialu", raczej po fakcie ocenić, czy czas zostal fajnie spędzony, oraz czy faza, która byla pozwolila Tobie na fajne przezycia.
Też lubię brać w odizolowaniu. Mi się najbardziej podoba, że fajnie puszcza blokady i pozwala mi na rozkminy na tematy, których zazwyczaj do siebie nie dopuszczam. Po takim tripie lepiej niż po sesji z niejedną psycholożka u której byłem xddd. A błogostan to już jedynie miły skutek uboczny
  • 1 / / 0
Witam was wszystkich, chciałbym coś wam opowiedzieć i z zarazem czegoś się dowiedzieć. Ostanio około tygodnia temu brałem pixy z znajomym zaczęło się niewinnie. Najpierw jedna po 1,5h druga. Nie wiem nawet sam co mogło mi odwalić, że sam zarzuciłem 3, 4 po godzinie. Nic kompletnie z tego dnia dosłownie Nie pamiętam, jakbym dostał młotkiem w głowę i obudził się następnego dnia. Czy po takiej sytuacji mogło coś się stać mi?Po tym czasie strasznie się dziwnie czuję. Nawet jak zapalę maszka to czuję jakby mi miało serce rozwalić. Dziękuję jeśli ktoś odpowie i doradzi coś w tym kierunku. pozdrawiam
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemycali narkotyki z Kolumbii, trafią za kraty. Wyrok w głośniej sprawie

Od 4 lat i 3 miesięcy do 8 i pół roku więzienia - taki wyrok usłyszało w piątek sześciu mężczyzn należących do grupy przestępczej, która przemyciła z Kolumbii do Polski kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Sąd Okręgowy w Gliwicach wymierzył im także kary finansowe.

Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary

Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.