Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 3245 / 617 / 0
Hipisi żyli w tzw komunie hipisowskiej w buncie kontry obecnemu wtedy systemowi. Przynajmniej wtedy używano takiego pojęcia.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 68 / 10 / 3
Bialasy be like: „REEE narkotyki to zuo ćpóny do wora!!!”
Też Bialasy: „No to co Andrzejku? Jeszcze jednego kielona? *gulp* *gulp* kurwa ale alkohol jest super”

Zawsze mnie smieszy takie podejście społeczeństwa.
Czekałam na jej reakcję. Powiedziała: „Jules bez dragów jest tu potwornie nudno”. Wtedy zrobiło mi się jej bardzo żal

Masz jakąś sprawę? Napisz na oooizneb@hyperreal.email bądź na czacie

:liść: :wino: :papieros: :kreska: :strzykawka:
  • 290 / 33 / 0
Mnie pierdoli co kto o mnie powie, chyba, że jest, to bliska osoba i mówi z troski, wtedy biorę do siebie. alkohol i tak będzie legalny a dopóki mocherki nie umrą (czego nie życze starszym osobom) będzie gandzia zakazana Rzeczpospolita polską w zakazy ubrana
Ale faktycznie potrafi wkurwia jak alkoholik pierdoli o ćpaniu xd albo miałem 3 przypadki gdzie znajome mi klefojady mówiły że benzo jest bardziej szkodliwe od tych ich kryształków chujowego pochodzenia XD
  • 286 / 48 / 3
Panuje jakieś błędne przekonanie, że "moje" dragi są lepsze od "Twoich"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Badania nad psylocybiną – co już wiemy, a co jeszcze musimy odkryć?

Psylocybina to substancja psychoaktywna występująca naturalnie w niektórych gatunkach grzybów, nazywanych potocznie „grzybami halucynogennymi”. Jej właściwości psychoaktywne są znane ludzkości od setek, a może i tysięcy lat, jednak dopiero od niedawna nauka intensywnie zajmuje się badaniem jej potencjalnych zastosowań terapeutycznych. Co już wiemy na temat psylocybiny, a jakie kwestie pozostają jeszcze do odkrycia?

Są wyniki sekcji zwłok 16-latka, który połknął woreczki z mefedronem

Prokuratura Rejonowa w Ostrołęce poinformowała, że są wyniki sekcji zwłok 16-latka, który zmarł w piątek po połknięciu woreczków z mefedronem. Jak informowaliśmy, nastolatek dzień wcześniej wrócił z przepustki do Okręgowego Ośrodka Wychowawczego w Laskowcu. Chłopak miał próbować narkotyki przemycić w żołądku.

Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary

Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.