Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 1347 / 494 / 0
Tutaj powinna być możliwość dawania karmy @Retrowirus
A @Mariusz88 jeśli rzeczywiście cokolwiek napisałeś szczerze to potraktuj poważnie te ścianę tekstu od niego i powodzenia
  • 151 / 23 / 0
@Retrowirus @Merx+1 Sport to zdrowie, to najlepszy zamiennik, jak jesienią ruszyłem na rower ze smartwatchem, maksymalny wysilek treningi aerobowe i anaerobowe, interwały to po takim treningu 40min do godzinki dziennie i endorfiny robią robote że czułem się lepiej niż na ćpaniu tych jebanych ketonów %-D
Przedstawienie musi trwać.
  • 3481 / 572 / 1
"Euforia biegacza "?
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 2 / / 0
Na prawej dloni wyskoczyły mi plamy piekące na kostkach od palców po substancji kr.
Czy wiecie jak to załagodzić ?
przeniesiono - nv13
  • 678 / 151 / 0
Hydrokortyzon maść. Jeśli twierdzisz że to alergiczne.

Jeśli podrażnienie to kieruj się nawet w stronę niebieskiego, okrągłego kremu.

Nic Ci nie będzie.
  • 151 / 23 / 0
10 kwietnia 2025Retrowirus pisze:
"Euforia biegacza "?
Taaa, coś w tym jest :)
Przedstawienie musi trwać.
  • 1 / / 0
Problem wygląda następująco.

Jestem z osobą uzależnioną (sam też biorę, ale bardziej to kontroluję i nie ukrywam), umówiliśmy się że jak bierzemy to razem i jesteśmy szczerzy wobec tego czy walimy sami, czy nie.
Jestem przekonany że bierze sama, mam dużo mniejszych lub większych dowodów na to.

W skrócie - od zmiany zachowania względem innych, przez huśtawki nastrojów, nagłe sekrety z tego jak spędza samotnie czas, wiecznie zmęczona lub nadpobudliwa, po niewyjaśnione znajdowanie zwiniętych banknotów, słomek.
Jest to typowe znajdowanie powiązań między pozornie losowymi przedmiotami i zachowaniami, a świadomością do czego służą i prowadzą.

Oczywiście osoba temu zaprzecza, w jaki sposób mogę jej pomóc? Zżera mnie to od środka, a normalna rozmowa nie przynosi efektów, bo jest ciągłe zaprzeczenie, mimo przedstawienia twardych dowodów.
  • 949 / 270 / 2
NIGDY nie pomożesz osobie uzależnionej do póki ta osoba nie będzie sama chciała sobie pomóc. ZASADA NR 1
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 1 / / 0
Jeśli to ktoś na kim mi bardzo zależy to warto dalej próbować, czy lepiej odpuścić dla własnego zdrowia psychicznego?
  • 40 / 2 / 0
jak nie chce pomocy, nie przejawia checi to odpuść zanim przez nia ty się wjebiesz w wieksze problemy niż ona. Porozmawiaj z nia jeszcze raz o całokształcie jej problemu, dowiedz się na czym stoi, co dalej zamierza z tym zrobic i odejdź jezeli uwazasz, ze to cie znisczy doszczętnie. Trzymaj się tam
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
ODPOWIEDZ
Newsy
Przełomowe zmiany w holenderskiej polityce narkotykowej. Legalna marihuana tylko w 10 miastach

Holandia, kraj słynący z liberalnego podejścia do marihuany, wprowadza rewolucyjne zmiany w swoim systemie regulacyjnym. Od kwietnia 2025 roku tylko w 10 wybranych miastach holenderskie coffeeshopy będą mogły oferować swoim klientom wyłącznie marihuanę pochodzącą od licencjonowanych producentów. Ta fundamentalna zmiana stanowi część szeroko zakrojonego eksperymentu, który ma przetestować możliwości stworzenia w pełni legalnego łańcucha produkcji i dystrybucji konopi.

Rekord zatruć dopalaczami w Lubuskiem. Do szpitala w Gorzowie trafiła 15-latka

W 2024 roku województwo lubuskie stało się liderem w kraju pod względem zatruć dopalaczami. Liczba przypadków zatruć środkami psychoaktywnymi wzrosła o 65% w porównaniu do roku poprzedniego. Alarmujący jest również fakt. że do szpitali trafiają coraz młodsze osoby. Do szpitala w Gorzowie trafiła 15-letnia dziewczynka po zażyciu dopalaczy.

Przemycali narkotyki z Kolumbii, trafią za kraty. Wyrok w głośniej sprawie

Od 4 lat i 3 miesięcy do 8 i pół roku więzienia - taki wyrok usłyszało w piątek sześciu mężczyzn należących do grupy przestępczej, która przemyciła z Kolumbii do Polski kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Sąd Okręgowy w Gliwicach wymierzył im także kary finansowe.