No ale tak jak piszesz, branie disulfiramu tylko w celu podbicia opio to wyższy level zjebania, chociaż pewnie znajdą się tacy. Kurfa, gdybym był opiowrakiem całkiem możliwe że byłbym tym zjebem;)
Ale najpierw się dojebię
I do them drugs to stop the f-food cravings
~Lana Del Rey "Boarding school"
30 marca 2025Patrykpatyk pisze: @TymekDymek To kodeine w końcu warto wzmacniać apapem noc/Aviomarinem czy nie? Bo skrajnie sprzeczne opinie są na ten temat na forum
31 marca 2025Poluska pisze: Dobra. Kochani moi. Czy u was tez jest norma przy braniu thiocodinu, ze wasze oczy sa przekrwione, a śluzówki wysychaja na wiór? Macie tez zaparcia moze? Serio, to mnie zastanawia ile ludzi tak ma i dlaczego tak sie dzieje. Jest to niezbyt przyjemne, ale do przeżycia. Co zrobic aby przy kolejnym braniu tego nie doswiadczyc?
kiedys mi kutas wypisal fluoksecytyne o ile pamietam. z ponad miesiac koda nie dzialala, po odstawce oc
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
edit: nieopacznie odpowiedziałem na pierwszą stronę wątku ale już niech będzie
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.