Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 12 / 1 / 0
Dla mnie kwestia indywidualna znam osoby co sa od 20 roku zycia na tym bo kiedys tak sie depresje leczyło teraz maja 7pare i wspominają szczegółowo co działo sie np 30 lat temu, możliwe że postępuje ale tutaj wpływa wiele czynników genetyka, dieta, czy żyjemy w ruchu czy uprawiamy sport wiec ciężko jednoznacznie stwierdzić czy rzeczywiście mocno degeneruje mózg ale moim zdaniem nie aż tak znacznie to neuroleptyki sa degeneracyjne.
  • 70 / 10 / 0
Ogolnie znowu wrocilem do klona, namietna paczka wlexiala. 4 juz za mna jestem ciekaw jak duzo mi ppmoze z nerwica klon w pracy, bo wczesniej jechLsm alprra
  • 15 / / 0
Alpra jest dla mnie najlepsza jesli chodzi o dzialanie przeciwlekowe ale za krotko dziala...Klon natomiast jest ok dziala uspakjajaco zawsze sie czuje po nim ok choc nigdy nie doznalem jakiejs fazy bo biore to leczniczo i nigdy nie przekroczylem dawki powyzej 2 mg a troche sie juz znam z ta substancja niestety.Odstawilem alko juz jakis czas temu zeby nie kolizowalo z Antydepresantem ktorego biore juz tez jakis czas ale on jakos taki zamulajacy jest i jakos nie czuje wiekszej poprawy dlatego wspieram sie czasem benzo.
https://hyperreal_upp
  • 556 / 75 / 0
Odzyskalem wkoncu stare konto :D
Ja wlasnie teraz skonczyla mi sie alpra i na lewo kupilem klony. Powiem tak, duzo lepiej kurwa sie czuje na tych klonach jak je normalnie dawkuje niz na anlprze
Jestem dość trudny.
  • 3202 / 540 / 0
To prawda klon dosłownie ulepsza.
I ogłupia ale od czego jest tolerancja:D
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kokaina dla ubogich zalewa polski rynek. Sięgają po nią nawet dzieci

Narkotyki dla młodzieży to wciąż duże wyzwanie dla polskich służb. W 2024 roku polska policja zabezpieczyła 45 nielegalnych laboratoriów, w których produkowano syntetyczne narkotyki, oraz przechwyciła ponad 19 ton takich niedozwolonych substancji. W Polsce aktualnie poważnym zagrożeniem są syntetyczne pochodne katynonu – mefedron, klefedron i klofedron.

Dzieci zażywają „kokainę dla ubogich”. To najczęstszy wiek inicjacji

W ubiegłym roku policja zabezpieczyła 45 nielegalnych laboratoriów i ponad 19 ton syntetycznych narkotyków – poinformował w rozmowie z tvn24.pl dr Artur Malczewski z Krajowego Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom. Największy problem w Polsce stanowią syntetyczne pochodne katynonu – klefedron, klofedron i mefedron. Najwięcej młodych ludzi trafia do szpitala z powodu tego ostatniego.

"Przyjął narkotyki i wsiadł za kierownicę publicznego autobusu". Wiadomo, kiedy zapadnie wyrok

9 kwietnia w Sądzie Apelacyjnym w Warszawie ma zapaść wyrok w procesie odwoławczym Tomasza U., który kierując autobusem spowodował kilka lat temu wypadek na moście Grota-Roweckiego. Zginęła jedna pasażerka, ranne zostały 22 osoby, w tym trzy były w stanie ciężkim. Sprawca był pod wpływem amfetaminy