ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Ja brałem i mnie bardzo piekły dziąsła. 4mg nie czułem niczego, tylko to pieczenie.
przeniesiono - nv13
  • 80 / 6 / 0
Snusy to dziwna rzecz jak dla mnie. Co z tego ze palę szlugi i epeta (rożne moce chociaż na oxvie nie czuć wcale czy to 6mg czy 18mg) to snus 8mg wyciął mnie za pierwszym razem nawet mocno. Byłam dosyć otumaniona więc XD. Raz zdziwiła mnie sytuacja gdzie jednego dnia wziełam ich 3 i nic mnie nie mdliło, a tydzień później wziełam jednego i byłam bliska poteżnego rzygania (btw tata miał ze mnie beke i ze mam karę, po tym nie tknełam już snusów XD)
przeniesiono - nv13
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
  • 1682 / 563 / 0
Ja to już walę najmocniejsze ale mimo tego jakoś zależność mi nie urosła mogę wziąć 5 dziennie mogę nie wziąć półtora doby (innej nikotyny nie przyjmuje wtedy) i ochoty nie mam, a jak wezmę to kołowrotka we łbie nie mam tylko humor lepszy
przeniesiono - nv13
  • 493 / 144 / 0
jak częściej bierzesz, krócej trzymasz, słabsze wybierasz to nie ma strucia, fajne są też te prawdziwe na tytoniu oparte bo wolniej się nikotyna wchłania i łatwiej się nie struć
przeniesiono - nv13
  • 1682 / 563 / 0
Kupiłem dzisiaj saszetki BAGZ o smaku mango, moc 32mg/g pomarańczowe i pierdolę, nie wracam już do Velo najmocniejszych granatowych

1. W opakowaniu 22 saszetki a nie 18
2. Taniej o złotówkę czy dwie
3. O wiele mniejsze, wygodnie wchodzi między dziąsło o wargę a tamto gówno trzeba upychać
4. Żadnej zgagi jak ślina wejdzie z tym w kontakt i się połknie
5. Smak zajebisty choć nie powinno się tego smakować ani połykać oczywiście, no ale się zdarza, a tamto mega chujowo smakowało
6. Do tego wszystkiego mocniejsze

Choć niestety czuję, że będę używał znowu kilka sztuk dziennie, kurwa, a ostatni tydzień brałem po sztuce do spania i już prawie tej nikotyny nie było.

Znalazłem w saloniku prasowym, w Żabkach i podobnych sklepach nie ma. Ekspedientka poinformowała że było to niedawno za 1gr w gratisie do Velo więc promujcie na promocje.
przeniesiono - nv13
  • 343 / 62 / 3
Nie no można połykać ślinę jak się ma doświadczenie. Ja, jako mało doświadczony użytkownik owej używki, jeszcze wypluwam, choć zapewne niedługo to się zmieni. Póki co próbowałem 4mg i 6mg, nie trzymam jakoś długo, ale jest zabawa z tym. Ponoć planują zdelegalizować smakowe, coś takiego gdzieś znalazłem. Miałyby zostać te o smaku tytoniowym, a tych na rynku praktycznie nie ma. Moim zdaniem łatwo byłoby to obejść robiąc bezsmakowe. Jednak nie znalazłem teraz źródła, które by o tym mówiło, więc to równie dobrze może być fake.
  • 1682 / 563 / 0
77 watermelon ice polecam z żabki IMO najlepsze a przetestowałem wszystko co jest, no i są jeszcze ZYN jakoś mega nie polecam, ale chodzi o to, że pierwszy zakup przy rejestracji w ich punkcie 2x taniej (można się rejestrować na fake dane wiele razy) no i oddając 5 pustych opakowań dostajemy deal 1+1 gratis
  • 681 / 305 / 0
Woreczki nikotynowe Velo stosuję od jakiegoś czasu. Dzięki tym saszetkom przestałem palić elektroniki jednorazowe typu Cristal BAR i innych a zużywałem ponad 2 szt dziennie co przynosiło wydatki 50-60 zł dziennie. Co jest ważne stosując te saszetki pod dziąsła... maksymalne działanie, uwolnienie nikotyny pojawia się po max 30 minutach trzymania pod wargami. Aby bezpiecznie je stosować, ja trzymam pod wargą saszetkę 3 minuty. Po tym czasie saszetkę z powrotem wrzucam do pudełka. Czuje wtedy działanie po kilku minutach. Zaczynałem od saszetek VELO 4 mg.. obecnie kupuje 10 mg mocy ponieważ są bardziej wydajne i jest to bardziej ekonomiczne rozwiązanie. Np. 1 saszetka o mocy, o zawartości 10 mg wystarcza mi na cały dzień, dzieląc to na 4 razy na dobę. Zdaję sobie sprawę z tego że nikotyna jest szkodliwa, lecz uważam mimo wszystko że stosowanie tych saszetek, w porównaniu do palenia fajek czy używania jednorazówek jest duużo tańsze oraz jest to "mniejsze zło" tzn, są bardziej bezpieczne w użytkowaniu aniżeli wdychanie dymu nikotynowego w postaci palenia czy waporyzowania, podgrzewania liquidów. Uważam że są zdrowsze w użytkowaniu i tyle. Oczywiście nikotyna jest szkodliwa i bardzo uzależnia nieważne w jakiej postaci jest wchłaniania. Najlepiej trzymać się od nikotyny z daleka.
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 343 / 62 / 3
Dobrze kojarzę, że od dzisiaj w obrocie mogą być najwyżej 20mg/g?
  • 203 / 68 / 2
@narcovoyage13
Sejm przyjął nowelizację ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu.

Ustawa wprowadza definicję „woreczków nikotynowych”, maksymalne stężenie nikotyny (20 mg/g) oraz zakaz szeregu dodatków – m.in. witamin, kofeiny czy substancji CMR. Na opakowaniach pojawi się ostrzeżenie zdrowotne:
„Ten wyrób szkodzi Twojemu zdrowiu i powoduje uzależnienie.”
W przypadku woreczków nikotynowych nowe przepisy nie tylko zakazują ich promocji i sprzedaży nieletnim, ale też wprowadzają ograniczenie zawartości nikotyny – maksymalnie 20 mg na gram produktu. Po raz pierwszy zostaną one także prawnie zdefiniowane jako doustne wyroby nikotynowe i objęte formalnym nadzorem.
ta, dobrze kminisz. niestety max 20mg/g

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
ODPOWIEDZ
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.