Możesz mi wyjaśnić w jakiej części internetu istnieje taki sklep który podpisuje się że ten kryształ ma 95%,ten 72% ale bedziecie świecić w ciemności, ten to w ogóle zajebisty nazwa 101pkt od liczby % zawartości XD.
Kurwa nie zaleciało Ci to scamem? Żeby otrzymać coś w tak wysokiej czystości to jest jakaś kosmiczna aparatura. Mówię o do 95%. Gdzie zrobi się wszystko zgodnie ze sztuką, w odpowiedniej temp, ciśnieniu, wydestylowaniu wolnej zasady w obniżonym ciśnieniu oraz izolacja od tlenu i światła itp itd. Ale takie rzeczy robi się tylko w jakiejś mikroskali, albo np w farmacji.
Seba z Krychą nie bedą odpierdalać takiej maniany że będą jakąś temperature sprawdzać. Ten termometr to mogą mi wsadzić w dupe (tak mi serio powiedzieli) i oni chcą pieniędzy i pierdzieć w stołek. Więc jedyne co zrobią to zrekrystalizują produkt, bo ludzie szukają kryształków, nie prochu. Wtedy silnie oczyszczając zawartość. Ale nie będzie to jakieś fchuj niewiadomo co. Jak związek prosty to np mefedron już latał w granicach 90% a nawet 95 i 97 o tym słyszałem. Ale to był jakiś raport policyjny więc nie wierzę, że te 97% są często spotykane.
Za naiwność się płaci. W sumie to nawet niedrogo zapłaciłeś.
12 marca 2025TymekDymek pisze: Skąd ta informacja? W ogóle że jakiś receptor działa źle na serce to chyba jakaś pomyłka, może coś innego chciałeś napisać. Ale mniejsza, chodzi o nadmierne jego pobudzanie. Skąd masz info o takiej farmakologii mefedronu? Chętnie bym zobaczył wartości, nie mogę nic takiego znaleźć.
Serce: Receptor 5-HT 2B reguluje strukturę i funkcje serca, co wykazano na przykładzie nieprawidłowego rozwoju serca u myszy pozbawionych receptora 5-HT 2B . [ 12 ] Nadmierna stymulacja tego receptora powoduje patologiczną proliferację fibroblastów zastawek serca, [ 13 ] a przewlekła nadmierna stymulacja prowadzi do zastawkopatii. [ 14 ] [ 15 ] Receptory te są również nadmiernie ekspresjonowane w ludzkim niewydolnym sercu, a odkryto, że antagoniści receptorów 5-HT 2B zapobiegają patologicznemu przerostowi serca wywołanemu zarówno przez angiotensynę II, jak i agonistę beta-adrenergicznego u myszy. [ 16 ] [ 17 ] [ 18
Właśnie problemy z ,5ht2b są całkiem dobrze przerobione u ludzi choćby przez fenfluramine:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Fenfluramine
Co do mefedronu. Niewiele było badań o wpływie mefa na receptory. Głównie na poziom konkretnych neuroprzekaźników. Jak znajdę dłuższą chwilę to pogrzebie, ale temat się tutaj przewijał kilkukrotnie.
Ps. Wiadomo, że niewielkie pobudzenie danego receptora nie działa źle. Chodziło o nadmierne pobudzenie. Co najciekawsze kiedyś te publikację łatwiej znajdowałem. Większość jest tutaj:
porownanie-pochodnych-metkatynonu-w-bombce-t48524.html
Jak znajdę chwilę to przejrze je po kolei. Jak nie znajdę - luz napisze "sorry pomyliłem się".
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
No i zauważyłem też że najbardziej zniszczeni stimiarze mają choroby psychiczne. A to wiadomo że chujowy mix XD
Tutaj mógł zajść szereg zdarzeń, które dały taki a nie inny wynik.
Od błędu w oznaczeniu próbki, po zanieczyszczenie w samym labolatorium.
Zakładając, że to co piszesz to stan faktyczny i prawda ( i nie zażywasz pewnych leków czy samych specyfików które mogły dać taki a nie inny wynik pomiaru ) - po prostu powtórz test. pozdro.
Oba chlory nie mają nawet namiastki tej ogromnej euforii jaką daje mi mefedron, 4cmc uznałem za totalne gówno, 3cmc dało przynajmniej spoko speed, ale myślę że znacznie łatwiej to przedawkować od mefedronu, ponieważ bardzo się na nim przegrzewałem
Ciekawy jeszcze tylko jestem jak przy 4mmc wypada 3mmc
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
25 marca 2025ZemstaKlefedronu pisze: Miałem okazję spróbować w ostatnich dniach legit 3cmc i 4cmc i rozumiem już skąd wzięła się legenda wyjątkowego 4mmc
Oba chlory nie mają nawet namiastki tej ogromnej euforii jaką daje mi mefedron, 4cmc uznałem za totalne gówno, 3cmc dało przynajmniej spoko speed, ale myślę że znacznie łatwiej to przedawkować od mefedronu, ponieważ bardzo się na nim przegrzewałem
Ciekawy jeszcze tylko jestem jak przy 4mmc wypada 3mmc
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.