Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 76 / 13 / 0
albo masz zajebisty temat i 100 mg wystarczy na cały melanż :D
  • 72 / 2 / 0
Mam podobne rozkminy, ja stawiam na to, że to dodatek jakiegoś syfu, bez alko taki właśnie jak opisałeś to dla moich chomików doświadczalnych żaden ideał.

Jak wyżej albo masz jakiegoś "mixa z ulicy", aceton wszystkiego nie usunie to jedno a drugie to na prawdę trzeba się sumiennie przyłożyć do osuszenia (pieczenie + zapach).
  • 13 / 2 / 0
No właśnie nie możliwe że mam tak zajebisty towar. Bo po 25mg brałem i tylko spięcie czułem zero przyjemności. Dlatego tak jak kolega wyżej napisał musi to być jakiś syf a nie koks. Metoda oczyszczania dobra lecz jeżeli rzeczywiście mamy do czynienia z prawdziwym tematem
  • 1786 / 243 / 0
19 marca 2025TooMuchSmoke pisze:
albo masz zajebisty temat i 100 mg wystarczy na cały melanż :D
Jeśli melanż trwa 3/4h to spoko.
Standardowy snif dla koki o czystości 80+ to 25/30mg dla weekendowego użytkownika.
  • 7 / 1 / 0
Oczyściłem acetonem koks, ubyło bardzo mało, może 5%. W sobotę będzie test czy jakość wzrosła :D Zapach chrzanu pozostał, towar się błyszczy.
aceton z syfem odparowalem to na dnie pozostał przeźroczysty, klejący nalot. Pachnie lekko chrzanem, w smaku Jet bardzo gorzki. Co to mogło być ?

Scalono – 🦆

[(nie da się edytować, więc piszę nowy post)

Moc nie uległa zmianie, jedynie co zauważyłem to że lepiej się kruszy, jest jakby suchsze.[/i][/note]
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.