Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
21 lutego 2025Merx pisze:
ktoś tutaj ma 15 lat, żeby przejmować się odrzuconym postem? bo nie chcemy spamu, o podobnej treści na forum? nie bez powodu użytkownicy mający mniej niż 30 postów są kontrolowani przez moderację, jeśli by tak nie było, to faktycznie mógłbyś napisać, że jest cytuję "śmietniczek" na forum, a wszystkie pytania i odpowiedzi są jak najbardziej trafione, wystarczy potrafić czytać ze zrozumieniem.
Ale skąd założenie, że mój post nie wnosił nic do dyskusji? Na pewno wnosił więcej niż ten twój, który zalinkowałem wyżej (a którego bałeś się opublikować). Regulamin nie zabrania wyrażania prywatnych opinii, a "wątki ogólne" są przepełnione właśnie takimi opiniami i wydajemisię. Dlatego pytam: jakie są kryteria tego co jest na temat, a co nie jest, bo widziałem totalne bzdury na tym forum (przykład twojego postu) i jakoś nikt ich nie odrzucał.

Tutaj post o którym mowa, a który już podobno wnosi coś do dyskusji: post3820492.html#p3820492

A już te wycieczki na temat wieku czy czytaniu ze zrozumieniem to kompletna (o ironio) dziecinada. Ale tak, popróbuj jeszcze bardziej mnie obrazić - na pewno udowodnisz w ten sposób, że masz rację. Moderacja XD
Ostatnio zmieniony 22 lutego 2025 przez sddffdgdgdgdf, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 867 / 260 / 2
@sddffdgdgdgdf
nice try alterku ;)
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 0 / / 0
To moje pierwsze i jedyne konto, wcześniej jedynie przeglądałem. W ogóle fajna moderacja: najpierw wyzywanie od piętnastolatków, potem sugerowanie, że ktoś nie umie czytać, a teraz oskarżenie o multikonto - co będzie następne? Z jakimi wyzwiskami wrócisz w następnej odpowiedzi? To są te posty, które "wnoszą coś do dyskusji"? Wyzywanie ludzi, którzy obnażają twoją obłudę?
  • 867 / 260 / 2
22 lutego 2025sddffdgdgdgdf pisze:
To moje pierwsze i jedyne konto, wcześniej jedynie przeglądałem. W ogóle fajna moderacja: najpierw wyzywanie od piętnastolatków, potem sugerowanie, że ktoś nie umie czytać, a teraz oskarżenie o multikonto - co będzie następne? Z jakimi wyzwiskami wrócisz w następnej odpowiedzi? To są te posty, które "wnoszą coś do dyskusji"? Wyzywanie ludzi, którzy obnażają twoją obłudę?
oh takie wyzwiska, że chyba musimy iść do Pani, w tym przypadku Panów %-D : @surveilled @deadmau5 widzisz, sam siebie podpie*rdalam wyżej xD słuchaj, zaśmiecasz temat czymś co można przeczytać już w tym samym temacie i dziwisz mi się, że uważam to za nic nie wnoszące do dyskusji? nawet jeśli jest to wątek typu ogólnego? - jeśli w Twoim poście znalazło by się jakieś nowe pytanie, które rozwinie wątek, jakąś merytoryczną dyskusję - wtedy jak najbardziej idzie akcept. Forum nie jest idealne, nikt z nas nie jest idealny, skład ekipy zmienia się średnio co ~ 3/4 lata więc też musisz brać to pod uwagę np. jakbyś chciał argumentować coś tym, że kiedyś coś takiego było akceptowane (nie sugeruję, że tak robisz), no widzisz, ale za mojej kadencjii nie jest akceptowane, bo planuję to forum rozwijać nie tylko pisząc i je czytając, ale działając od zaplecza, ba, nawet swoją mordą je reklamować u różnych youtuberów :v - o co nikt mnie nie prosi ofc. Nie uważam, żebym Cię jakoś słownie skrzywdził, ale jeśli faktycznie nie jesteś alterem to - przepraszam. jedynie za to mogę przeprosić, tyle z mojej strony. zdrówka.
  • 3093 / 859 / 5
Nie wiem po co trollującemu napinaczowi dajecie pole do popisu. Kolega chce się zwyczajnie przypierdolić, bo w moim wpisie zawarte jest wszystko czego potrzebuje.
Dlatego też odrzuciłem jego drugi wpis, który był niczym innym jak próbą przypierdolenia się i obrzucenia gównem mnie i moderacji. Robi z siebie teraz turbo ofiarę, a w drugim wpisie próbował mi pocisnąć i rozpętać gównoburzę xD
Proponuję nic więcej od niego w tym temacie nieakceptowane, bo się "śmietniczek" robi.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 4241 / 692 / 2117
@sddffdgdgdgdf każdy nowy użytkownik przez pierwsze 30 postów podlega ścisłej moderacji. Mechanizm ten ma na celu wdrożenie go w zasady panujące na forum oraz nauczenie odpowiedniego sposobu formułowania wypowiedzi. Moderator ocenia, czy dany wpis spełnia wymagania i nadaje się do publikacji. Po przekroczeniu progu 30 zaakceptowanych postów mechanizm ten przestaje obowiązywać, a użytkownik zyskuje pełną swobodę publikacji bez dodatkowej weryfikacji.

Jeśli Twój post został odrzucony, oznacza to, że mod miał ku temu podstawy – nie ma więc sensu się nad tym nadmiernie rozwodzić. Warto też zauważyć, że nie masz jeszcze na koncie żadnego zaakceptowanego wpisu, co sugeruje, że albo rzadko się wypowiadasz, albo Twoje posty nie spełniają określonych standardów.

Zachęcam Cię do merytorycznych dyskusji, które – patrząc na Twój styl pisania – mają dużą szansę na akceptację. Szkoda tylko, że Twój pierwszy wartościowy i przemyślany wpis pojawił się akurat w dziale zażaleń, zamiast w przestrzeni przeznaczonej na rzeczową wymianę myśli.

Zdrowia! :wino:
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 1071 / 122 / 3
Wnoszę po raz kolejny żeby zakończyć pojebane memy na stronie co sobie robią jaja ze złotego strzału Sandry. To była koleżanka wielu z osób co tu dalej są i sobie pomyślcie co rodzina myśli jak widzi takie gówna. I jaki mesydż idzie ok zaloguj się na hajpa ćpaj se jak przedawkujesz to cie wyśmiejemy.

Bardzo proszę po raz kolejny i myśle Administracja się odniesie pozytywnie.

Albo niech będą publikowane nicki tych śmieszkow to będziemy wiedzieć komu wity nie grzać i na czyj widok pluć na ziemie.
  • 867 / 260 / 2
@Wincent, wnosiłem już podobną sprawę w kontekście mema o użytkowniku london5. Jako jedyny moderator memów restrykcyjnie pilnuję, aby nie dopuścić do podobnych sytuacji.

Jeśli chodzi o usunięcie mema – to bardziej złożona kwestia. Nie zostało to przewidziane przy projektowaniu hyperreal.wtf, a o zmianę wnosiłem już plus minus miesiąc temu do @unknown.

Warto pamiętać, że nasz zespół developerski składa się praktycznie z jednej osoby (szczególnie jeśli chodzi o pełny backend). Trzeba więc brać pod uwagę, że są rzeczy ważne i ważniejsze. Niemniej zapamiętam Twoją uwagę i będę starał się doprowadzić do wprowadzenia opcji usuwania memów w panelu moderatorskim wtf. Sam uważam, że niektóre z nich są w ch*j niestosowne – może kiedyś były śmieszne, ale to, co trafia na wtf, zostaje tam aż do śmierci serwera.
  • 1071 / 122 / 3
Nie powinno być żadnych memów dotyczących użytkowników Hyperreal, czy to chodzi o Londona czy o Sandrę. Jak nie umiecie memów ogarnąć to je trzeba wyjebać zwłaszcza że ich wartość w 9 na 10 przypadkach jest zerowa ani to śmieszne ani chuj wie co. Po prostu jakieś przećpane debile coś malują w paincie czy kurwa w gimpie dodają tekst co tylko ich śmieszy- na chuj to komu potrzebne to nie jest ściana w kiblu na detoksykacji w Abramowicach gdzie szczając można sobie pisać takie coś na kafelkach.
  • 867 / 260 / 2
@Wincent od kiedy to ja sprawuję pieczę nad memami nie dopuszczam do takich sytuacji. a wchodzę na panel moderatorski około 3 razy dziennie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowe substancje psychoaktywne pod międzynarodową kontrolą

W marcu 2025 roku Komisja ONZ ds. Narkotyków umieściła pod międzynarodową kontrolą sześć nowych substancji psychoaktywnych, w tym syntetyczne opioidy i półsyntetyczne kannabinoidy. Decyzja ta jest wynikiem rekomendacji Światowej Organizacji Zdrowia (WHO), która oceniła te substancje jako poważne zagrożenie dla zdrowia publicznego.

Składniki konopi indyjskich mogą pomagać w fibromialgi i bólu pooperacyjnym

Terpeny występujące w konopiach indyjskich mogą być skutecznym lekiem na fibromialgię oraz ból pooperacyjny, stwierdzili naukowcy z University of Arizona Health Sciences.

Zaskakujące odkrycie w kierownicy do gier. Celnicy znaleźli blisko 2800 tabletek oksykodonu

Śląska Krajowa Administracja Skarbowa (KAS) stale kontroluje przesyłki w Katowice Airport i lokalnych sortowniach paczek. W ostatnim czasie Śląski Urząd Celno-Skarbowy w Katowicach (ŚUCS) przejął oksykodon. Służbę Celno-Skarbową wspomagał Kodi, psi funkcjonariusz specjalizujący się w wykrywaniu substancji odurzających.