Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Walisz kodę, mimo, że nie robi jak trzeba?
W ogóle nie działa, a ćpam
7
10%
Prawie nigdy nie robi, a ćpam
10
14%
Czasem podziała, a mimo to, kupuję często
18
25%
50:50, loteria, ale i tak odwiedzam apteki
20
28%
Nie robi, ale nie chcę ćpać nic innego
1
1%
Olałem/am to, skoro nie robi, to nie walę
16
22%

Liczba głosów: 72

ODPOWIEDZ
  • 797 / 187 / 0
Ja bardziej nie rozumiem tych niesamowitych oczekiwań co do kodeiny. Że ludzie wezmą drugi lub trzeci raz 150mg i oni uważają że jest chujowo i walą po 450mg czy teraz popularniejsze 480mg.

Podejrzewam, że stąd się bierze to co mówi nam nazwa tematu. Podczas gdy ja biorę 10 lat i ciągle mnie kopie kodeina w dawce 300mg. Niczym nie podbijam.

kodeina to lekkie opio. Jak oczekujecie noddów to morfine sobie kupcie. Poza tym co jest przyjemnego w przysypianiu na siedząco?
  • 1555 / 248 / 0
"Poza tym co jest przyjemnego w przysypianiu na siedząco?

@DobryWujas właśnie miałem odpisywać że też tego nie czaję a tu przypomniało mi się że sam tak robiłem po butyr-fencie. Wciągałem i paliłem w żarówie i odpływałem w fotelu, szkło wypadało mi z ręki to się budziłem, podnosiłem i tak parę godzin. Za każdym razem kiedy się zbudziłem byłem wkurzony ale zasypianko było zajebiście przyjemne, nic więcej mi nie było potrzebne do szczęścia. Także jednak znam to i rozumiem.
  • 164 / 14 / 0
No ja zamiennie ćpiem różne benzo z alprą na czele, mix pregi z baklofenem i kodę właśnie dzięki czemu mnie klepie prawie zawsze bo tolerują nie rośnie. Politoksykomania to piękna pasja, polecam cieplutko
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.