Podejrzewam, że stąd się bierze to co mówi nam nazwa tematu. Podczas gdy ja biorę 10 lat i ciągle mnie kopie kodeina w dawce 300mg. Niczym nie podbijam.
kodeina to lekkie opio. Jak oczekujecie noddów to morfine sobie kupcie. Poza tym co jest przyjemnego w przysypianiu na siedząco?
@DobryWujas właśnie miałem odpisywać że też tego nie czaję a tu przypomniało mi się że sam tak robiłem po butyr-fencie. Wciągałem i paliłem w żarówie i odpływałem w fotelu, szkło wypadało mi z ręki to się budziłem, podnosiłem i tak parę godzin. Za każdym razem kiedy się zbudziłem byłem wkurzony ale zasypianko było zajebiście przyjemne, nic więcej mi nie było potrzebne do szczęścia. Także jednak znam to i rozumiem.
"od kilku dni"
Będziesz czuł się znacznie gorzej gdy będziesz gonił za słabą fazą od kilku nie dni a lat
kodeina potrafi działać mocno, na prawdę mocno.
Pamiętam moje pierwsze fazy, przez pierwsze pół roku, może rok brania opioidów, wtedy jeszcze na sportowo.
Brałem 390-480mg kody raz na 2 tygodnie średnio. O matko co się wtedy działo, hiper euforia, srogi nodding i tak dalej i tak dalej. Potem to przeszło, aktualnie od kodeiny nawet w giga dawkach to mi co najwyżej zaszumi w główce, nie przykrywa nawet wszystkich złych myśli a i tak dalej napierdalam jak opętany
jesli koda ma dzialanie zblizone do wiekszosci popularnych opio to podejrzewam ze nie bede gonil tej ani innej podobnej fazy. kiedys w moje rece jednorazowo wpadl tramadol i tam sytuacja o niebo lepsza, czulem sie jak na koko zmieszanym z mj. az chetnie bym powtorzyl. wiem ze trampek dziala inaczej niz reszta opio ale moj tok rozumowania byl taki ze skoro kodeina jest zblizona do reszty opio i tyle ludzi sie od tego uzaleznia to widocznie jakas sroga euforia musi za tym stac. widocznie nie mam tyle problemow najebane we lbie zeby musiec od nich uciekac i sie wyciszac.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.