no i klasyka ale juz bez Mark'a.
https://www.youtube.com/watch?v=_XLRFLc ... lyZQ%3D%3D
Orchestra Morphine - Rope on fire
https://www.youtube.com/watch?v=wjQCvOKOkmQ
Twinemen - Learn to fly.
Pozdrawiam wszystkich knajpowiczów
Trochę ubolewam, trochę nie - bo wtedy znowu bym opracowywała optymalne trasy MPK po sklepach.... Logistyka tego uzależnienia od herbaty była okropna.
Myślę, że z opio wyciągnęłam już całą hedonistyczną przyjemność, jaką mogłam. Z mixów też. Powinnam to wyryć na powiekach, wewnątrz. Ale mózg, oczywiście, ma te swoje podszepty, ech. A potem 400mg majki skutkuje ciarami - wiadomo - minutą, dwiema mocniejszego ciepła, a dalej? Obecnie, na 3-4 (zależy jak liczyć) dniu skręta, czuję się tak jak np. 3h po takim strzale. Prze...
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Oczywiście zanim maja zaczęła mieć na mnie działanie pobudzająco-motywujące, aka nie zrobię nic bez niej ;) to przed poważnym uzależnieniem i efekty ok. 2-4h po strzale się utrzymywały, kocham świat, ciepło, wszystko jest łatwe, będzie ok.
Bo słynna faza "zło zniknęło", to... to właśnie u mnie występuje jednocześnie z tymi igiełkami, jestem ja, moje doznania, ewentualne puchnięcie (szybko schodzi) i jestem 'bezpieczna'.
Ale wiem, że można nie lubić. DHC bardzo mocno podbija, tzn. ciąg na nim przed mają. Uwaga, bo podłogę zaliczyłam (dawka ok, ale histamina mi pole widzenia zabrała).
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.