Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 626 / 102 / 0
@GTB488 z neuroleptyków to mi został tylko tisercin, ale nie lubię go ja się po nim dobudzam przez cały następny dzien
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 112 / 37 / 2
@mmigotka połaczenie benzodiazepin oraz zolpidemu powoduje wzmożone działanie nasenne ale uważaj na ryzyko depresji oddechowej i ewentualnej reakcji paradoksalnej.
11:39 Ricsson [257]: w ogole
11:39 Ricsson [257]: uwierzylem w boga, w cuda
11:39 Ricsson [257]: mialem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: wypilem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson [257]: mam 3 piwa
  • 28 / 5 / 0
Sok z grejpfruta naprawdę wzmacnia działanie. W moim przeliczniku 1mg alpry z 250ml soku =2 mg alpry. Najlepiej jednak pić przez np tydzień przed braniem dzień w dzień po litr.

Tylko sok a nie kurwa nektar czy jakieś rozwodnione gówno.

Czasu to zbytnio nie zmienia. Klepie mocniej ale tyle samo
Myśli gonią, czas twój trwonią. Nie zamykaj oczu, nie płyń z tonią. Ślady po igłach rosną, jak kwiaty na grobach.

Nie dotykajcie opoidów i benzodiazepin! To nie jest droga życiowa.
  • 3150 / 531 / 0
Pregabalina + po 2h kodeina + po 15-30min alpra.
Bonusowo można zapalić zioło jak już euforyczy spokój się znudzi.

!Mix ocenie z perspektywy wysokich dawek jako skrajnie niebezpieczny.

A i zauważyłem u siebie że czysty organizm po długim detoxie nie przyjmie od razu tego mixu bo substancje zamiast się sumować będą nakładać i więcej ubokow niż fazy, wiec poniekąd trzeba nadrobić.
Po za tym sama kodeina bez alpry już nie daje takiej magii jak przed poznaniem mixu. Nic dziwnego.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 22 / 3 / 0
A jak wygląda połączenie klona z alpra?
W sobotę mam wesele i muszę sobie benzo skołować. Pomyślałem o takim własnie połączeniu
  • 2206 / 375 / 0
Gwarancja amnesji. Na weselu lepiej alkohol.
  • 3150 / 531 / 0
Będzie się zataczał i mulił, jak dopije alkohol bo wujek naleje to ma przejebane
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 2206 / 375 / 0
Na golasa będzie latał 😂
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Straż Graniczna przechwyciła na dnie Zatoki Gdańskiej ponad 100 kg kokainy. Jej wartość to 60 mln

Ponad 100 kilogramów kokainy ukrytej w foliowych workach na dnie Zatoki Gdańskiej przechwyciła straż graniczna. Zarzuty w sprawie usłyszało siedem osób - podała prokuratura. Kokaina mogła osiągnąć czarnorynkową wartość nawet 60 mln zł.

Marihuana w coffee shopach zawiera pestycydy, metale ciężkie i patogeny – wykazały badania

Marihuana w coffee shopach przez całe dekady była uznawana za produkt wysokiej jakości. Jednak od wielu lat jakość suszu dostępnego w pół-legalnym obrocie pozostawia wiele do życzenia. W głównej mierze wynika to z tego, że zioło sprzedawane w coffee shopach pochodzi z szarej strefy lub wręcz z czarnego rynku gdzie nie funkcjonują żadne normy co do jakości produktu i jego czystości pod względem zawartości patogenów, metali ciężkich etc. Gdy przebadano próbki suszu sprzedawanego w holenderskich konopnych kawiarniach, okazało się, że zawiera on wiele szkodliwych związków, które mają negatywny wpływ na zdrowie użytkowników.

Legalizacja marihuany dla dorosłych obniża jej użycie wśród młodzieży – nowe dane zaprzeczają mitom

Najnowszy raport opublikowany przez Marijuana Policy Project wskazuje, że legalizacja i regulacja sprzedaży marihuany dla dorosłych nie prowadzi do wzrostu jej użycia wśród młodzieży. Wręcz przeciwnie, w 19 z 21 stanów USA, dla których dostępne są dane przed i po legalizacji, odnotowano spadek konsumpcji marihuany wśród nastolatków.