ODPOWIEDZ
  • 52 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kuba »
rozumiem. btw jest juz znany line-up?
  • 79 / / 0
Line up :
Michale Burian , Angelo Mike , S. Ingrosso ,D. Guetta , Markus Schulz , Sander v Doorn.......
Uwaga! Użytkownik stary kwasiarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 108 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mati200 »
Na boku prawdopodobnie zagra :
Menno , Re:Locate
  • 996 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: DeWitteEngel »
Hej wam, i jak po Sensation?? Jakie wrażenia, jak sie bawiliscie?? słabo/średnio/dobrze/super/albo kurwa zajebiscie :-D Jak oceniacie tegoroczne SW? Pozdro
[H]R Crew
  • 79 / / 0
Nieprzeczytany post autor: stary kwasiarz »
Byłem 1 raz nie mam porównania ale było Z A J E B I S C I E !! nie żałuje żadnej złotówki jaką w to zainwestowałem ....... SW jest jak MDMA = nie da sie tego wyrazić słowami trzeba spróbować :cool:
Uwaga! Użytkownik stary kwasiarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 108 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mati200 »
Jak ktoś by wpieprzył cały blotter LSD + gram zajebistej fuki + 12 Tablet to też by miał tak dobrze jak ty miałeś :D . Jesteś nieadekwatny :P . Ja zjadłem mało i też powiem że bylo zajebiście :D.Stary kwasiarz wogóle masz chyba jakiś nieoficnalny rekord w ćpaniu :P.
  • 15 / / 0
A na SW 2009 się ktoś wybiera? xD
Albo ma sprzedać 2 bilety na 2008?
Uwaga! Użytkownik Katemina nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: vego^ »
ja bilety na 08 bede we wtorek bral ;p znaczy jeden, bo ekipa w sobote zamowila a ja zapomnialem heheh :/ i 50zl wiecej ;/ feeeest
'I pamietaj, szacunek - to wszystko'
ODPOWIEDZ
Newsy
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.