Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 2032 / 335 / 0
@GTB488 powiedz lekarzowi, zeby wypisal 15g bakera na 1 kodzie a nie na 3. Apteki naliczaja dziwne prowizje za przygotowanie surowca np 30zl od recepty u mnie. 3 kody= -90zl
Uwaga! Użytkownik yoshi420 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 161 / 12 / 0
Ooo, miła podpowiedz.
Zaproponuje zatem, jedną receptę x3.

Tymczasem, zakaszlałem przez okno, magnituda ujarania, oceniam na 4/10
cienizna w tym momencie, tolerancja zdemonizowana
  • 12682 / 2455 / 0
Jak masz wybór, to poszukaj apteki, która tej śmiesznej opłaty nie nalicza. W moim mieście tylko 1 apteka ma zioło stale na stanie i oni naliczają, jeśli dobrze pamiętam, 40 zł. Za pracę tak bezsensowną, że nadaje się do gazet. Wyjmują zioło z oryginalnego plastiku, ważą (jakby nie było już zważone), przekładają do kolejnego plastiku i nazywają to "przygotowaniem leku z surowca". Co robią z nadwyżką, czy dotykają topów gołymi rękami to tylko zaplecze wie. W dodatku narażają pacjenta na nieprzyjemności w razie spotkania z milicją (brak oryginalnego opakowania)
Ja niestety wyboru nie miałem i musiałem się wstrzymać od komentowania (bo kawał drobi trzeba było podjechać).
  • 15 / 2 / 0
Przepakowanie to normalna rzecz. Często z recepty 15g wybierałem po 5 żeby próbować. Co do przepakowywania dla samego ego i zrobienia ekologicznego śmiecia z plastiku to robią tylko lewacy. Żaden mądry człowiek myślący tak nie robi. Ja w swojej aptece mam tylko mądre farmaceutki i jest to najlepsza apteka w mieście. Wszyscy tam jeżdzą.
Policja raczej nie interesuje się suszem aptecznym. Widać o co chodzi. To też są koszta i proces który policjanta pogrąża bo udaje że pracuje. Na pewno będzie po premii.
Oczywiście dilerski szusz to wiadomo że zainteresuje. Pozdrawiam i życzę zdrowego rozsądku
  • 2302 / 398 / 0
Jednak rozplabowac puszkę to jest przyjemność.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2032 / 335 / 0
Ja mówię o prowizi za "rozbicie" Rx np. masz 15 na 1 recepcie Canopy 20% realizujesz 10 i płacisz 2 x 30 zł (bo potem za pozostałe 5g też doliczą i wyjdzie drożej od suchej wyceny suszu) prowizji pomimo że op są po 5g i nie ma żadnego przesypywania. Skurwiele muszę chyba znaleźć inną aptekę, chociaż zawsze mają bakę i ceny spoko ogólnie. Płacę tam mniej za 15 bakerstreeta niż w innych za 10 aurory.
Za przesypywanie to te ludzkie ścierwa, (żerujące na chorych tfu oby ich dzieci zmarły na białaczkę a oni na HIV), naliczają dodatkowo. Na szczęście w mojej aptece nie przesypują bo w niektórych bierzesz aurorę pakowaną po 10g oryginalnie i bierzesz 10 g a i tak przesypią "bo przepisy" nie bo prowizja jebanego farmaceuty (i tak będzie biedakiem, kierownik apteki lol, pluję na tych roboli)
Uwaga! Użytkownik yoshi420 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
Czy konopie mogą powiększać źrenice? Z tego co zauważyłem to sprawdzone jaranie tego nie powodowało a jakieś wynalazki z ulicy - zawsze.
  • 2032 / 335 / 0
Nie.
  • 112 / 40 / 0
@tint4 Może. Raczej się ryjesz z tym ziołem z ulicy. Większość to zwykle zioło ale gorszej jakości niż apteczne
  • 2032 / 335 / 0
Źródło na rzekome powiększenie źrenic? Jedynie obniża ciśnienie stąd czerwone nic więcej piszesz bzdury więc lepiej nie pisz
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.

Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.

Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.