Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Po prostu macie skręta, zespół odstawienny jak nie bierzecie dłużej niż 30h. A pojawiająca się anhedonia, smutek itd., pojawia się, gdyż lek już chujowo działa i należy zwiększyć dawkę lub zmniejszyć i następnie przyjąć np. te 300mg. Najzwyczajniej w świecie lek przestaje działać z powodu tolerancji, dlatego macie tą anhedonię. Tak, najlepiej pod kątem psychicznym wziąć się za siebie, bo farmakologia pomoże ale tylko na chwilę. Mam ci polecić opio, żebyś czuł się dobrze? Jak do tej pory nie brałeś to nie bierz bo się wpierdolisz na bank tak jak ja. Ostatnim czasem czuję, że ratuje zagubione dusze, żeby sprowadzić je na właściwe tory nie zważając na własne problemy, pomagam koleżance, doradzam jakie leki, zeby brała oczywiście nie wpierdalając ją w nic ostrego typu benzo czy opio, prega itd., jak narazie mi to wychodzi, ale jeszcze dużo pracy trzeba w to włożyć, żeby było jej lepiej. W swoje problemy mam wyjebane, może z powodu bo wpierdalam opio i nie widzę tych problemów, nie wiem sam już xd
  • 1867 / 304 / 0
Nie poznałem gorszego zjazdu niż jak dość szybko odstawiałem z dużych dawem 3 lata temu czy 4. Najpierw do 600/d potem CT poleciałem. Zaczęło się 3 doby od ostatniej dawki. Depresja ultrahard, nie masz siły wstać umyć zębów. To było najgorsze. Zimno/gorąco co ranek budzę się w kałuży potu, dosłownie cały mokry wraz z pościelą.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowe substancje psychoaktywne pod międzynarodową kontrolą

W marcu 2025 roku Komisja ONZ ds. Narkotyków umieściła pod międzynarodową kontrolą sześć nowych substancji psychoaktywnych, w tym syntetyczne opioidy i półsyntetyczne kannabinoidy. Decyzja ta jest wynikiem rekomendacji Światowej Organizacji Zdrowia (WHO), która oceniła te substancje jako poważne zagrożenie dla zdrowia publicznego.

Składniki konopi indyjskich mogą pomagać w fibromialgi i bólu pooperacyjnym

Terpeny występujące w konopiach indyjskich mogą być skutecznym lekiem na fibromialgię oraz ból pooperacyjny, stwierdzili naukowcy z University of Arizona Health Sciences.

Zaskakujące odkrycie w kierownicy do gier. Celnicy znaleźli blisko 2800 tabletek oksykodonu

Śląska Krajowa Administracja Skarbowa (KAS) stale kontroluje przesyłki w Katowice Airport i lokalnych sortowniach paczek. W ostatnim czasie Śląski Urząd Celno-Skarbowy w Katowicach (ŚUCS) przejął oksykodon. Służbę Celno-Skarbową wspomagał Kodi, psi funkcjonariusz specjalizujący się w wykrywaniu substancji odurzających.