Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Co innego w pracy zdalnej! :)
Zrobiłem karierę na amfie, z nią zaczynałem, minęło 20 lat i sięgłem szczytu. Ale zawsze 100% zdalnie, sam w biurze.
Czasem się tylko zastanawiam czy warto było się aż tak poświęcać dla kariery ale potem sobie przypominam że albo to albo ulica. Wybór staje się prosty bo już raz tam wylądowałem.
Jest to bardzo indywidualna decyzja, jeśli szczerze czujesz że na ciągu robisz to rzeczywiscie lepiej, sprawniej, szybciej i dokładniej, przeliczyłeś sobie stosunek skutków ubocznych do korzyści i wyszło na spory plus, to jak najbardziej. W innym przypadku gorąco polecam do pracy na sucho a sesje planować w dni wolne.
Prędzej czy później mogą pojawić się konsekwencje — nie tylko ze względu na ryzyko, ale i na możliwość, że ktoś Cię podjebie.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
05 grudnia 2024Andreas111 pisze: Przy pracy zdalnej spoko, ale już w biurze to zależy, na pewno zajebiście gadanie z ludźmi wchodzi, i skupienie jak coś się robi xD jest lekka paranoja czy widać, ale trzeba dawkę dostosować i powinno być ok
Teraz już uważam.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.