Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 200 / 66 / 2
@Stteetart oj, tu sie z tobą nie zgodze. ale jak zrobie faq to wszystko bedzie wjasnione. moja dieta polega na jedzeniu miesa, jajek, mleka i owocow przed treningiem aby nasycic glukoze

Edit: jestem na 300mg dxm i okolo 20mg alpry wiec ledwo co pisze. wiec moge pierdolic glupoty

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
  • 9372 / 1823 / 2
Tylko, że fruktoza z tego co pamiętam to głównie jest rozkładana na trójglicerydy. Jak już się ogarniesz to poczytaj o urykazie, kwasu moczowym i w tym kontekście o fruktozie.
Wiadomo, jak sobie czasem zjesz jabłko to nic się nie stanie ale opierać dietę na białku, owocach i węglach o wysokim IG (pszenica itp) to samobójstwo.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 200 / 66 / 2
nie opieram diety na weglach o wysokim IG. jem tylko owoce przed treningiem i nic wiecej. mieso wolowe ma wszystkie witaminy i mikro/makroelemenenty oprocz witaminy C. zalecam przeczytanie artykulow jakiegos pajaca o nazwie CarnivoreMD

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.