18 stycznia 2025powerade33 pisze: @zburzony a powiedz mi ile kumpel bierze tego esci i trazadonu , ja trazadon dostałem teraz do esci właśnie ale ja biorę 30 mg esci i dalej te napięcie siedzi lęki jakby wszystko elegancko wykasowane a napięcie psychiczne jest niemożność relaksu . Biore jeszcze tianeltyne ale ona słabo działa czuję .
A jak nie mozesz sie rozluznic to Techniki relaksacyjne np Jackobsona polecem. Do tego mały blancik i bajlando
Nie na szczęście teraz aż tak głową nie boli i nie czuć tego napięcia fizycznie na głowie tylko psychiczne napięcie taka niemożność relaksu przez co jest humor depresyjny . Mialem badanie głowy tomograf z kontrastem nic nie wyszło . Pregabaline biorę z rana 150 wieczorem 200 mg ale już ja długo biorę i mam wrażenie że ona nic nie działa na początku działała .
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.