Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 2046 / 600 / 0
03 stycznia 2025Merx pisze:
pomogło i nawet tolerancja na klona nie rośnie.
A cóż to za czarna magia? I to jeszcze z klonem, mistrzem rosnącej tolery, oslabiaczem wszystkich innych benzocuksów.

"Są tylko dwa racjonalne wytłumaczenia: fizyka czarnej dziury albo czary" #pdk
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 681 / 200 / 2
06 stycznia 2025Kratos1 pisze:
03 stycznia 2025Merx pisze:
@Kratos1 u mnie sprawdza się doskonale na zespół lęku uogólnionego, biorę od kwietnia zeszłego roku i cieszę się, że w końcu coś mi na tą przypadłość pomogło i nawet tolerancja na klona nie rośnie.
@Merx
Chciałem jeszcze dopytać jaką dawkę Klona bierzesz?
2mg rano, codziennie

@Jamedris memantyna, mówi Ci to coś? hehe, czary. ;)
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 1786 / 300 / 0
To jest zupełnie normalne. Był kiedyś forumowicz tutaj przez 20 lat na jednej dawce, ulotkowej. To się dotyczy osób stosujących np. 0.5/1mg klona na dobę zero wyskoków. Macie prawo się czuć niedoinformowani lol
  • 681 / 200 / 2
@aurora20 ja to np. w ogóle nie widzę sensu owych 'wyskoków' na benzo, ponieważ nie widzę totalnie absolutnie żadnego potencjału rekreacyjnego w jakimkolwiek benzo i nigdy nie widziałem, więc cóż..
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Czy mija epoka narkotykowego rocka?

Newsy
Z synem i córką produkowała mefedron

Mieszkanka Poręby Radlnej pod Tarnowem razem z synem miała prowadzić przydomową wytwórnię narkotyków. Prokuratura ustaliła, że kiedy mężczyzna trafił do więzienia, w "rodzinnym biznesie" zastąpiła go siostra. Teraz cała trójka - a razem z nią siedem innych osób - usłyszała wyroki.

Zażył narkotyki i rozwoził pasażerów. Skandaliczne zachowanie kierowcy MPK

Kierowca poznańskiego MPK pod wpływem narkotyków jechał miejskim autobusem. W czwartek pasażerowie linii 171 poinformowali służby o dziwnym zachowaniu mężczyzny. Autobus został zatrzymany w centrum Poznania. Z relacji pasażera wynikało, że kierowca nie zatrzymał się na kilku przystankach, a jego reakcje były opóźnione.

Morfina zamiast fentanylu - jest zmiana po wprowadzeniu ograniczeń. Mamy dane o liczbie recept

Restrykcje w przepisywaniu fentanylu, morfiny i oksykodonu doprowadziły do widocznego zmniejszenia liczby recept na te substancje - dowiedział się Rynek Zdrowia. Zapytaliśmy Centrum e-Zdrowia ile było recept od początku roku wypisywanych na leki narkotyczne. W ten sposób sprawdziliśmy, co się zadziało po wprowadzeniu obostrzeń Ministerstwa Zdrowia.