Nigdy nie był to dla mnie środek na gorszy nastrój lub lęk, więc nie łączę tego z 0-1, za to był/jest do stłumienia overthinking’u na koniec dnia.
Zbyt gwałtowne schodzenie może wywołać właśnie taki efekt jak odpisujesz. Wrzucisz więcej niż zwykle bo masz frustrację że nie działa.
Jeszcze coś dopowiem. Nie wiem czy wiesz ale zolpidem powinnaś przyjmować na pusty żołądek, jakieś 2-3 godziny po ostatnim lekkim posiłku. Wtedy zadziała najbardziej efektywnie. Na ulotce niby napisane że posiłki nie wpływają na wchłanianie i to pewnie prawda, ale na sam efekt uzyskania senności już tak.
23 grudnia 2024SerioSergio pisze: Twoim podstawowym błędem poznawczym jest myśl, że nie należysz do tych ludzi których masz za gówno do utylizacji.
Jeśli lubisz gadać o Bogu i religii równie dobrze możesz sobie zarzucić kwasa albo innych psychodelików czy empatogenów
"Rutyna to rzecz zgubna "
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
"Myślałem, że to dobry żart. Jestem głupi". Kieran Culkin o tym, co zrobił koledze
Kieran Culkin w rozmowie z "Guardianem" opowiedział historię sprzed lat, gdy podmienił rekwizytowego jointa na prawdziwego z marihuaną. I patrzył, jak nieświadomy niczego Mark Ruffalo zaciąga się nim na scenie podczas premierowego przedstawienia. "Myślałem, że to dobry żart. Jestem głupi" - przyznał po fakcie Culkin.
Cios w kibolski narkobiznes. Boss Psycho Fans oskarżony
Psycho Fans, gang kibolskiej bojówki Ruchu Chorzów, obracał setkami kilogramów narkotyków o wartości milionów złotych. Wkrótce jeden z bossów tej bandy Łukasz L. ps. Lucky stanie przed katowickim sądem oskarżony o handel 10 kilogramami marihuany. To pokłosie wyjaśnień pewnego skruszonego, na bazie których oskarżono już między innymi bossów „Pruszkowa” oraz szczecińskiego półświatka.
Z synem i córką produkowała mefedron
Mieszkanka Poręby Radlnej pod Tarnowem razem z synem miała prowadzić przydomową wytwórnię narkotyków. Prokuratura ustaliła, że kiedy mężczyzna trafił do więzienia, w "rodzinnym biznesie" zastąpiła go siostra. Teraz cała trójka - a razem z nią siedem innych osób - usłyszała wyroki.