Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Dodam że GBL nie ma zbyt intensywnego zapachu. Mi się kojarzyło jakby z lateksem, prezerwatywami? Coś takiego.
Jak polałem 4ml rekordowo i 300mg 3cmc to była czysta ekstaza, leżałem i nie mogłem się ruszać tzn podnieść z łóżka xd kurwa a to w dzień bylo, dobrze że mnie nikt wtedy nie widzial
Edit: może warto wspomnieć że oddech był bardzo płytki jakbym dyszał coś w tym stylu.
Edit2: No i może dodam dla jasności że to już była nta polewka a tak po 3ml już lałem wcześniej+3cmc i było git. No i w sumie ten oddech płytki to w ogóle wtedy nie przeszkadzal i czułem się wyśmienicie
Gorzej się zrobiło w momencie gdy braklo mi napoju i zacząłem pić giebla z wodą to żołądek dostał po dupie bo brzuch bolał. Pewnie też dołożyły cegiełkę jakieś spływy ketona.
I nie zasnąłem.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.