Reszta nie pasująca do powyższych
ODPOWIEDZ
  • 1327 / 336 / 12
Aż mi się przypomniała historyjka jak wracałem z ziomkiem z koncertu quebo i trochę spłukani byliśmy ale była u nas na ośce taka burgerownia co mieli apke lojalnościową do zbierania punktów gdzie za 10 burgerów miałeś 1 gratis.

No i akurat jako stały bywalec miałem apke więc zrealizowałem owego free burgerka i poprosiłem żeby go przekroić na pół. Jako, że została mi w kiermanie ostatnia złotówka (a za tyle można było sobie dodać jakiś pikantny sos gratis) to poprosiłem o najostrzejszy jaki mają. Nosz kurwa nazwy nie pamiętam (jakiś z czachą) ale tam było kilka kropelek a już po jednym gryzie awaria. Typo zza lady mial taką beke, że aż się w pewnym momencie zlitował i dał ayran na popitkę %-D

Trochę się nakręciłem w sumie na takie mikstury - poszukam coś na amazonie i poeksperymentuje ze wściekłym psem jak będziemy chlać.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 2 / / 0
Ale po co?
ODPOWIEDZ
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.