Dział dotyczący roślin wykazujących działanie pobudzające, w tym: guarana, herbata, kawa, khat, tytoń, yerba mate.
ODPOWIEDZ
  • 3233 / 612 / 0
@IGotHigh909
Ja w DINO kupiłem, ale Malwa ta cała to jest taki bardziej kraftowy Herbapol. Ja kupiłem za mniej niż 5 zł 100gram pudełko, to susz, gorsze lepsze lepsze gorsze, smak znośny, ale 75% moich potrzeb to efekt odczuwalny działania, nie jestem wytrawnym smakoszem ,nie znam się. Na mnie podziałało stymulująco i to już sukces.
JEŚLI 1000 RAZY COŚ CI NIE WYSZŁO,
NAUCZYŁEŚ SIĘ 1000 SPOSOBÓW JAK TEGO NIE ROBIĆ
  • 4150 / 680 / 2117
Sprawdzę. Raptem Dino mam na miejscu (okąg zamieszkania lub praca) więc łatwo będzie to znaleźć. Dzisiaj piłem jeszcze miks jakichś ziół, w której dodatkowo znajdowała się też zielona herbata. Również działało stymulująco, ale bardzo spokojnie i delikatnie, efekt był stłumiony i jednocześnie skrystalizowany, coś jak wewnętrzny spokój i pobudzenie jednocześnie. Dam znać, co to za miks ziół, bo efekt przyjemny. Wiem tylko, że jebitny wielki napis i (zielona herbata) tam był, dodatkowych nie przeczytałem. Ale dam znać, bo to ciekawa rzecz była.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 962 / 17 / 0
Jakiej firmy polecacie dobra zieloną herbatę?
  • 4150 / 680 / 2117
Jak nie szkoda Ci kasy, to polecam zainteresować się tematem China Jade Jasmin Pearls. Co prawda 100g produktu warte jest 122 zł, ale to chyba najlepsza odmiana zielonej herbaty, jaką w życiu było mi dane pić. Robi się ją we frenchpressie, ewentualnie jakieś większe naczynko. I najważniejsze, nie wrzątkiem, tylko wodą o temperaturze 80-90 st max!
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 6 / / 0
Matcha Moya to organiczna sproszkowana zielona herbata.
  • 103 / 9 / 0
Idę przetestować nowe opakowanie, szkoda, że nie zawiera nut owocowych.
Zagotuję dwie saszetki i dorzucę trzecią saszetkę liptona o smaku poziomki, czarną. Za tymi stricte liściastymi nie przepadam.
  • 744 / 109 / 0
ja mam obecnie Cheltona zieloną SourSop, taka lekko kwaskowata - uwielbiam bo jest dużo lepsza i 2x tańsza od podobnego smakowo Adalberta, który w bidzie stoi po 18 zł
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 15 / / 0
Pijam liściastą biofix z kauflanda, jak dla mnie efekty są znakomite, pobudza, smak gorzkawy, jedynie drugie zaparzenie moim zdaniem jest dużo słabsze niż pierwsze mimo dłuższego parzenia, więc za każdym razem parzę nowe listki, nie szkoda bo opakowanie kosztuje 5 zł za 100g. W każdym razie chciałbym spróbować czegoś innego, zamówiłem właśnie gunpowder, jak przyoszczędzę trochę pieniędzy to i spróbuję China Jade Jasmin Pearls. Jestem ciekaw różnicy w działaniu, bo w sumie o to mi tylko chodzi. Smak gra drugorzędną rolę
  • 3233 / 612 / 0
Nie wiem czy tu pisałem, ale już kilka razy powtórzył mi się efekt rekreacyjny po pół na pół melisy i właśnie zielonej herbaty. w torebkach więcej niż ustawa przewiduje ale naprawdę coś dodatkowo uruchomiło w odniesieniu do poziomu relaksacji.
  • 3233 / 612 / 0
Kurde za każdym razem jak mieszam zieloną herbatę z melisą dzieje się coś ciekawego, na poziomie ziołowym, ale coś więcej niż zwykły rekomendowany napar.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Młodzi Kanadyjczycy na marihuanie

Według najnowszego raportu Health Canada, wskaźnik używania marihuany wśród młodych dorosłych Kanadyjczyków w 2024 r. pozostaje wysoki, przy czym prawie połowa osób w wieku 16–24 lat używała tego narkotyku w ciągu ostatniego roku.

14-osobowa rodzina zatruła się marihuaną. Lekarz, który to odkrył, zdradza kulisy

- Objawy, które zgłaszali pacjenci, nie pasowały przede wszystkim czasowo do objawów zatrucia grzybami. To skłoniło mnie do rozszerzenia diagnostyki o narkotyki i dopalacze. Pomyślałem, że może ktoś zrobił rodzinie głupi kawał i dodał im czegoś do spożywanych pokarmów – relacjonuje w rozmowie z Onetem lekarz z SOR-u w Ostrowi Mazowieckiej, który odkrył, że 14-osobowa rodzina spod Zambrowa zatruła się marihuaną w Wigilię.

Przeszukano klatki i podwórza. Dealujący na Inżynierskiej zatrzymani

Uderzenie w dealerów narkotykowych na Pradze-Północ. W związku z handlem oraz posiadaniem substancji psychoaktywnych policja zatrzymała 7 osób. Wszyscy usłyszeli zarzuty. 32- i 25-latek zostali tymczasowo aresztowani.