Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 2116 / 630 / 0
koda z natury jest kapryśna, nie wiem czy feta (zwłaszcza rzeczywiście quality) Ci jej nie zagłuszy. Bo i nie jest to jakaś wielka ilość kody, ale w miksach i tak zdaje się jeszcze bardziej tupać nóżką - o ile nie są to miksy synergiczne typu benzo, alko.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 5112 / 886 / 0
Kode zostaw sobie na zjazd .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1 / / 0
Moi drodzy - trochę nie jestem pewny więc się w sumie spróbuję wesprzeć przynajmniej. 😅

Nie widziałem żadnego działu w miksach o mieszaniu koki i kody, więc uderzam najbliżej gdzie się da.

Pojadłem koksu przez nockę, około 0,5g do tego ze 4 piwka i łącznie może z 200ml wysoko% alko. Zostały mi dwie nity koko i mam w chacie dwa opakowania thiocodinu, duże, więc 480mg kody, colka do popijania jest oczywiście. Zastanawiam się czy będzie dobrym pomysłem zarzucić całość po zjedzeniu ostatniego lonta żeby se umilić zwałę czy lepiej dać se spokój?
  • 1678 / 126 / 0
oczywiscie ze tak @halus11 , bedzie dobrze ale lepiej jak zostawisz sobie ze 2-3 kreski po kodeinie, pierwsza tak z 20 min po wrzuceniu kody a reszta wedle uznania, bedzie lepiej niz dopiero kodeina po wszystkich kreskach
kodeina czy oxy z krysztalem/amfą/koką jest bardzo spoko
  • 21 / 3 / 0
Tak

Najlepiej zjeść 2 lub 3 paczki neoazariny + browar lub wóda Jak powoli zaczyna łapać zmuła to po nosie. Biedaspeedball
Ostatnio zmieniony 10 lipca 2025 przez TajsonOG, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1619 / 552 / 0
Nigdy nie poczułem takiego miksu jak stosowałem, może na zejściu kilka godzin po ostatniej ścieżce odrobinę ratowało na zjeździe, ale też niewiele. Naprawdę ktoś czuje cokolwiek z kody na fuce? Przecież koda solo nie klepie nawet xD
  • 21 / 3 / 0
Nie przesadzaj kodeina dobrze zrobi raz na 2 mesiące. Potem pijemy alko Na koniec wciągamy
ODPOWIEDZ
Newsy
Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.