Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 11 / / 0
Czy ktoś z was zminil się na twarzy poprzez połączenie pregabaliny i alkoholu ? Mówię o trwałej zmianie, czy efekt puchnięcia jest przez właśnie pregabaline i alkohol ? Dodam, że piłem 6 piw dziennie.
  • 1974 / 519 / 0
Retencja wody po pregabalinie, jak mniemam.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 1532 / 196 / 0
od samego alkoholu człowiek puchnie a jako ciekawostkę mogę dodać że w te wakacje miałem w posiadaniu 2 albo 3 paczki pregabaliny i sniffowałem je .. poprostu wiadomo wysypywałem proszek i do tego piłem bardzo dużo . w pewnym momencie jak popatrzyłem na swoją stopę to była dwa razy większa .. wystraszyłem się .

a co do antydepów i alko to chyba każdy wie że nie ma sensu brać leków i chlać .. no ale bądz tu mądry
  • 3455 / 555 / 2
@no1special nasza sąsiadka piła i na koniec jej odcięli rękę bo jej puchła czy coś na końcu zgon alkoholiczka.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 70 / 11 / 0
@no1special i jak śluzówka po sniffowaniu tabletek? Ogólnie to w życiu nie sniffujcie ibuprofenu to żre bardzo porównywalnie jak 4-CMC/3-CMC.
  • 70 / 11 / 0
@no1special te puchnięcie po alkoholu to od czego jest? Problemy z wątrobą, problemy z trzustką?
  • 68 / 7 / 0
Ja będąc na Escitilu przez pierwsze 3 tygodnie nic nie piłem dopadł mnie gorszy nastrój niż wcześniej miałem, przez co m.in. sięgnąłem po alkohol po którym byłem agresywny gdzie wcześniej coś takiego mi się nie wydarzyło a wręcz alkohol mnie uspokajał. Natomiast po Parogenie już czegoś takiego nie miałem, jedynie co to po wypiciu większej ilości alkoholu kac jakiego dawno już nie miałem
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.