26 listopada 2024london5 pisze: A jakie dawki stosujesz ?
Uważam że maksymalna dawka dobowa to taka jk na ulotce - 600mg.
Jak czytam że niektórzy biorą po dwa gramy to się włos na głowie jeży.
To jest akurat bardzo osobliwa kwestia :)
W moim przypadku nikt z otoczenia nie miał pojęcia, że biorę jakiekolwiek leki. A co dopiero w takich dawkach. I nie, to wcale nie tak, że "mi się tylko wydawało, bo byłem naćpany jak bąk, a wszyscy inni widzieli", bo ja w zasadzie to działania tej pregabaliny, nawet w tak potężnych dawkach KOMPLETNIE nie czułem. I to już niestety od bardzo długiego czasu. Natomiast problem uwidaczniał się w momencie, kiedy próbowałem odstawić - wtedy było widać, że coś ze mną jest nie tak. Tolerka zrobiła swoje.
Pamiętaj, że w przypadku leków czy dragów dwa gramy dwóm gramom nierówne. To działanie subiektywne, człowiek z natury myśli, że "skoro na mnie tak, to i na niego".
Tymczasem ja kolejny dzień bez pregi, jak i od kilku dni wolny od wszelakich leków. Nie ma stanów lękowych, czy skutków odstawiennych, to i zero ciśnienia na wzięcie.
To w sumie jest najbardziej pojebane. Nie bierzesz, by czuć się lepiej, bierzesz po to, by nie czuć się chujowo. Całe szczęście za którymś tam razem udało mi się wytrwać ten najgorszy okres i teraz powinno być już z górki. Jest chujowo, ale stabilnie.
Masz w pełni rację że 600mg powinno byc max dawką dobową.
Obecnie schodze z prawie 2g dziennie idąc co dwa dni o 150mg w dół. 1050mg/d zaczelo dawac wiecej pozytywnych efektów niż te 1500mg.
Nie sugerujcie sie moimi dawkami bo jestem przyjebany od ośmiu lat co jakiś czas robiąc takie niepotrzebne ciągi i potem schodzę lub nawet odstawiam na chwile klnąc na prege jakie to gówno.
Prega jest moim zdaniem najlepsza nie codziennie stosowana w dawce .max 600mg.
Pozdrawiam.
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Policjanci zlikwidowali laboratorium mefedronu w Otwocku
Otwoccy policjanci w tym roku zlikwidowali już trzecie laboratorium produkujące „białą śmierć”. Tym razem policjanci zlokalizowali laboratorium na tyłach jednej z otwockich posesji. Mundurowi zatrzymali 48-latka podejrzanego o prowadzenie pojazdu pod wpływem środków odurzających, posiadanie oraz wytwarzanie znacznych ilości środków odurzających. Policjanci zabezpieczyli mefedron, 4-CMC, oraz 140 litrów 4-metylopropiofenolu. Podejrzany na wniosek Prokuratury Rejonowej w Otwocku trafił na 3 miesiące do aresztu. Grozi mu kara do 20 lat pozbawienia wolności. W sprawie prowadzone jest śledztwo przez Prokuraturę Rejonową w Otwocku.
Zaskakujące odkrycie policji w Holandii. Nietypowy krasnal na nagłówkach gazet
Funkcjonariusze w południowej Holandii znaleźli ważącego prawie 2 kg krasnala ogrodowego wykonanego z... MDMA. Zdjęcie figurki trafiło do sieci i błyskawicznie się po niej rozeszło.
Dania ma szansę na legalizację medycznej marihuany
Rząd Danii ogłosił plany wprowadzenia pilotażowego programu medycznej marihuany na stałe. Program pilotażowy, wprowadzony w 2018 r., pierwotnie miał pomóc ustawodawcom i regulatorom w gromadzeniu danych i innych badań, aby lepiej dostosować się do tworzenia krajowych przepisów i zasad. Od momentu uruchomienia programu wydano ponad 20 000 recept na konopie indyjskie.