Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 3197 / 606 / 0
Na PW Tobie wyślę bo muszę najpierw zlokalizować w wątku foto. THX z góry.
JEŚLI 1000 RAZY COŚ CI NIE WYSZŁO,
NAUCZYŁEŚ SIĘ 1000 SPOSOBÓW JAK TEGO NIE ROBIĆ
  • 2027 / 590 / 0
dzisiajdeadmau5 pisze:
@Jamedris / @rozbity sprawdź teraz. Pozdrawiam.
Edit tu dla lepszej widoczności:
Sprawdziłam przez Safari i LTE, bo na IP ze światełka w mieszkaniu mam póki co time-out do wypełnienia hCaptchy. Której nie widać, na Safari ALE na WiFi/swiatełku również. Hmm. Ale jesteśmy na dobrej drodze:
O tak to wygląda: https://imgur.com/a/fIOaJXM
Śmiga na tym samym Safari po przełączeniu się na dane pakietowe, czyli w przeglądarce o tyle problem ze nie wyświetla tego, co każe wypełnić. Chrome, Firefox, Edge, Safari, tryby incognito - przetestowane. Winda i macOS plus iOS - tak samo.
Oby czekanie coś dało, bo troubleshooting takich rzeczy jest upierdliwy.
—————————

Myszko moja kochana. Uszczęśliwiłeś dwie osoby, co najmniej - rozbity odzyska konto i przywrócę mu je po time-oucie do poprzedniego stanu (av, dane, podpis) bo zapisałam wszystko co zmieniałam jako backup. Za to wspaniale jest w końcu widzieć swój stary, dobry nick po prawej stronie. Działa na Safari na najnowszym iOSie i stąd do Ciebie piszę.

Kocham Cię miłością hajpową, gorejącą niczym ćpun w potrzebie, satysfakcjonująca niczym pierwszy turkus po wieloletniej przerwie. Na mailach dalej pustka, tam wyżej jeden ze screenów został źle wstawiony - proton zamiast gmaila - ale tylko jeden i istota była, mam nadzieję, jasna. O, Panie Kochany, padam do stópek. A Tobie, @rozbity sama zbackupuję to konto, naprawdę. Niniejszym, mamy happy ending w 80 procentach. Tylko folder na Ciebie mam na laptopie z Windą, a piszę obecnie oczywiście z telefonu i inna pula adresów oraz wysiłki deadmou5a doprowadziły do tej możliwości.
Najważniejsze, że misja niemal wykonana i teraz nic, tylko wyświetlić jakoś ostatni brakujący element.

Czy raczej, jak doczytałam z komunikatu, znaleźć sposób na udowodnienie na danym IP że jestem człowiekiem. Zaraz rzucę się na Maca i spróbuję przez WiFi wyświetlić ją na Safari, bo po tym jednorazowym zabiegu, a nie jednostce czasu, dopiero wpuści mnie na Dżejm tak normalnie - na Chromie i światłowodzie. Inne przeglądarki póki co poległy, zerknę jak z inną architekturą systemu.

Odnośnie tego - po tym komunikacie o niezalogowaniu się zbyt wiele razy nie powinna wyświetlać się captcha? Opis wspomina. Myślałam czy u mnie na laptopie nie blokuje jej jakiś addon (mam build dostosowany pod siebie, disconnecty, skrypty na tampermonkey, niektóre elementy poblokowane z devkonsoli itp), ale teoretycznie to samo się dzieje w trybie incognito. Na moment odpaliłam, tfu, Edge i to samo z brakiem captchy.

Daję jedynie znać, cierpliwości mi nie brak, tyle czasu oficjalnie mnie nie było, to i blokadę przekombinuję albo wykryje co dusi caltxhę - byle tylko nie miała cech perma. Apple nie szanuje Polaków i naprawdę lepiej się nawiguje polskojęzyczne fora na Windowsie, a nie mobilce czy Macu który skonfigurowałam pod inny cel; żyje w takiej ekosystemowej informatycznej schizofrenii od dłuższego czasu. 😉 Rozbity to androidziarz, ale nie skaczemy sobie do gardeł. Póki co. Tylko cśś, niech się chłop cieszy że nie musi oddawać babie swojego ukochanego konta. Będzie miał miłą niespodziewajkę 🙃 jak się obudzi.

Jeszcze raz dzięki. 😙❤️ Idę brać się za pentesty wspomnianej captchy. Może ma jakiś czasolimit, ale może też za którymś razem ruszy na Safari w wersji macOSowej skoro tu poszło. W ostateczności przez jakiś czas będę robić hotspota z Jabłka albo podkradać sąsiadowi WiFi. 😉 Choć tu zaczynają się komplikacje z dogadywaniem się i widzeniem dwóch systemów. Idę próbować.
You wouldn't? Yes you would. You would lie, cheat, inform on your friends, steal, do *anything*
to satisfy total need. Because you would be in a state of total sickness, total possession, and not in a position to act in any other way.
  • 2027 / 590 / 0
Ok. Żeby nikt się nie musiał przedzierać przez to wyżej.
Działa na dowolnej przeglądarce, pod jednym warunkiem: istotnie nie może być na adresie IP, z którego dokonano wielu prób logowań. Czyli np. teraz robię z iPhone na pakiecie od telekomu hotspot dla laptopa na Windowsie i śmiga. Ale! I tu ciekawostka, która tyczy się też iOSa i tamtejszego Safari.

Jeśli fizycznie NIE odłączę RJ-45 na laptopie, albo zupełnie nie wyłączę wi-fi na iOSie napisanym skrótem (nie tym z control panelu usypiającym na x czasu, tylko napisanym ręcznie wyłączającym w ogóle do czasu ponownego uruchomienia) - nie śmiga. Dosłownie, wkładam RJ45 do gniazda podczas gdy WiFi iphonowe jest podłączone i ma maksymalny zasięg - momentalnie logout i komunikat. Invisible hCaptcha loop, normalnie. %-D

Ale jest to jakiś workaround, no nie sądzę by to forum pożerało wiele danych. Bardziej bałam się o kompatybilność windy z jabłkiem przy udostępnianiu pakietu. Tu bezpodstawnie (13 pro, bez włączonej opcji zwiększonej kompatybilności). Jedynym warunkiem jest to, by telefon pozostawał na ekranie udostępniania sieci i nigdzie indziej + by urządzenia były na twardo odłączone od pozostałych źródeł internetu. Ciekawe. Nie testowałam jeszcze czy przełączenie się na 2,4GHZ zamiast domyślych 5GHz na WiFi z routera o przeklętym IP coś da (tak to mam kabel pociągnięty), ale na logikę - no raczej nie. Za to wyżej jest workaround, a z czasem może "samo się naprawi" albo załapie, żem człowiek i zwhitelistuje IP.
You wouldn't? Yes you would. You would lie, cheat, inform on your friends, steal, do *anything*
to satisfy total need. Because you would be in a state of total sickness, total possession, and not in a position to act in any other way.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Międzynarodowa konferencja o marihuanie w Niemczech: Politycy omawiali zmiany w prawie

Spotkanie w Berlinie było kolejnym krokiem w serii międzynarodowych konsultacji zapoczątkowanych w 2022 r. przez Niemcy, Maltę, Luksemburg i Holandię. Każdy rok przynosi nowe doświadczenia i wyzwania, które kraje te wspólnie analizują. Tegoroczna konferencja zgromadziła nie tylko polityków, ale także ekspertów z Europejskiej Agencji ds. Narkotyków (EUDA), naukowców oraz przedstawicieli organizacji społecznych.

Na jakie dolegliwości pacjenci w USA najczęściej stosują medyczną marihuanę?

Jakie dolegliwości pacjenci w USA leczą za pomocą medycznej marihuany? Sprawdź, dlaczego medyczna marihuana w USA cieszy się taką popularnością!

Australijscy naukowcy przedstawili wyniki badań. Przyspiesza starzenie, może zwiększać ryzyko raka

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Addiction Biology" wskazuje, że używanie konopi może prowadzić do uszkodzeń komórek, zwiększając ryzyko powstawania nowotworów złośliwych. Co więcej, genotoksyczne skutki mogą być przekazywane następnym pokoleniom.