Zaczynam od góry.
Kreatyna może stanowić odpowiednie rozwiązanie.
Dodatkowa suplementacja odżywek białkowych może okazać się kluczowa.
Odżywki białkowe są drogie i nie wiem kto pisał że go zatyka po produktach z białkami kup hydrolizat białka najdroższy/najszybciej wchłanialny 20 minut. Ale zamiast wydawać dwie stówy na białko lepiej jedz codziennie o którejkolwiek porze 0.5 kg kurczaka = 100g białka i uczysz się budować zdrowe nawyki krok po kroku. Gdy od początku będziesz trzymał 100% diety 100% treningów to za miesiąc się zrazisz do siłowni a nie o to chodzi.
Węgli jem najwięcej i owe węgle lubię.
Ty wymieniłeś białe pieczywo czyli zabójstwo bo syci na krócej i szybko dostajesz energię i szybko spada.
I w 100g produktu nisko przetworzonego masz o ok 100 kcal więcej porównaj biały chleb 250 parę kalorii zależy też od chleba taki widziałem najmniejszy, z 100 g ryżu ciemnego 360-+kcal (białego nie jedź)
Co do makro w poszczególnych posiłkach w ciągu dnia
1, śniadanie dużo złożonych węglowodanów 200g i 20-30 g białka
2. Drugie śniadanie już może zawierać mniej węgli 150g i 30g białka
3.obiad 100g kurczaka jak pisałem wyżej 100g (pisząc białko mam na myśli pochodzenia zwierzęcego)
4. Posiłek potreningowy powinien zawierać proste węglowodany żeby szybko uzupełnić straty w mięśniach(węglowodany transportują białko do naprawy mięśni, bardzo uproszczone ale tak to działa)
5. Kolacja najlepiej samo białko ale kazeina białka czy najdłużej wchłaniany masz go w twarogach.
mi nawet nie chodzi o dobicie 35 czy nawet 15 kg, wystarczy mi że dobiję jakieś 5-6 i
15 kg nie wiem skąd wziąłeś takie liczby i jeszcze że nie chcesz aż tak rosnąć i tak byś nie urósł o tyle.
Osoby początkujące mające odpowiednio intensywny trening i dobrej objętości tygodniowej trzymające dietę 2g białka/kg masy ciała
W miesiąc buduja 1 kg mięśni to jest świetny wynik.
przybranie na masie mięśniowej nie jest dla każdego łatwe.
Jeśli wszystko jest dopięte to musi rosnąć
Problemy mają ludzie którzy myślą że samo jedzenie i jakieś treningi zbudują huj wie co a do każde elementu trzeba przyłożyć dużo uwagi.
Jem jak jestem głodny
suplementację kalorii poprzez koktajle odżywcze, które mogą być dobrym rozwiązaniem.
potem walenie.
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Narkotyki w więzieniu? To prostsze niż kiedykolwiek
Raport inspektorów z HM Inspectorate of Prisons (HMIP), rządowej organizacji zajmującej się kontrolą warunków w brytyjskich więzieniach państwowych wskazał, że dzięki dronom łatwo teraz przemycić narkotyki do więzienia.
Wrocław: Tak umierał szesnastoletni Sebastian. Koledzy uwięzili go cierpiącego w mieszkaniu
Dziś wiadomo już, że kolega podał mu drinka z ecstasy. Gdy chłopiec źle się poczuł, znajomi nie pomogli mu, na dodatek zamknęli w mieszkaniu leżącego na podłodze i uciekli.
Nowe badanie: 60% użytkowników marihuany twierdzi, że dzięki niej pije mniej alkoholu
Czy marihuana może pomóc ograniczyć spożycie alkoholu i zredukować związane z nim szkody zdrowotne? Takie pytanie rodzi się po lekturze wyników nowego badania przeprowadzonego na grupie ponad 23 tysięcy respondentów z Nowej Zelandii. Wyniki wskazują, że 60% osób używających zarówno marihuany, jak i alkoholu przyznaje, że ich spożycie alkoholu spadło po użyciu marihuany. Odkrycie to stawia nowe perspektywy przed polityką zdrowia publicznego, zwłaszcza w kontekście potencjalnej legalizacji marihuany jako narzędzia do ograniczenia szkód zdrowotnych.