Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 744 / 109 / 0
ano beżowy działa tak samo mocno, 15-20mg wysyła na orbitę, nie wiem tylko jak kalkulować tolerancję przy takiej sesji 3 x sniff co 1,5h, raczej lekko zwiększam ale bez szału, na randkę z Bogiem nie mam dzisiaj chyba sił
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 2856 / 1575 / 34
5 meo dmt w małej ilości czy to naturalny ( nawet lepiej działa bo ma inne naturalne substancje z rośliny).
Czy syntetyczny zmienia nastrój. Psychodeliki to przyszłość.
Oczywiście 5 meo dmt to potęga, jednocześnie szybkość zmiany nastroju i po tripie tego calm uspokojenia to kosmos.
Zdecydowanie to przyszłość terapii. Oczywiście wcześniej zawsze trzeba zrobić badania bo każdy ma inny organizm. Oraz bilans zysków i strat.
Dla mnie ma to jednak wartość dodaną, cieszę się, że mam tego dość dla siebie.@mj2086 co myślisz jest to game changer 🙂🫡☯️
zanthoxylum acanthopodium orginalny z dziko rosnących roślin z północnej Sumatry z wysiewu nasion ale przez ptaki nie jakiegoś tam wypalania odrostów czy nasion preparowanych przez ludzi.
Astra2959 oraz -(-BPAP) też mam god mode Dirty summer.
  • 744 / 109 / 0
@AnnaS no ja tak sobie właśnie myślę, że w małych ilościach sniffowany jest idealnie rekreacyjnym związkiem, ostatnio brałem na oko pęsetą takie 5-10mg i przede wszystkim był orgazm na całym ciele i świetne słuchanie muzyki, bez jakichś wycieczek głębokich i śmierci ego, po prostu 1,5h fajnego relaksu na łóżku...mnie się wydaje, że jest za duża moda na vapo i tzw. szamanizm, że to jakiś rytuał po którym masz albo chemical bliss albo hell i później posty na reddicie, że komuś się w główce popierdoliło.

Mnie nawet kusi złamanie innego tabu i spróbowanie tego w miksie albo chociaż jako flip, ale to faktycznie by trzeba od bardzo małych dawek testować
  • 2856 / 1575 / 34
Zdecydowanie tak, małe dawki to jest to można sniffem też jest to praktykowane nie tylko palenie.
To zmienia wszystko jak nie wiele trzeba to zmian. Psychodeliki to fascynująca grupa substancji a w małych dawkach 5 meo dmt to jest dla mnie game changer 🙂 i medycyna.
zanthoxylum acanthopodium orginalny z dziko rosnących roślin z północnej Sumatry z wysiewu nasion ale przez ptaki nie jakiegoś tam wypalania odrostów czy nasion preparowanych przez ludzi.
Astra2959 oraz -(-BPAP) też mam god mode Dirty summer.
  • 5 / / 0
Otrzymałem od vendora brązowy sorcik 5-MeO-DMT; jest się czego obawiać? Macie jakieś sposoby, żeby oczyścić tryptaminy?
  • 744 / 109 / 0
@K143

Brązowy czyli jaki? jeśli beżowo-rudy a konsystencja cały czas sypka to nic nie trzeba robić, działa tak samo dobrze jak biały sort.

Inna sprawa jak jest coś w stylu ciemna maź, to wtedy prosto do kibla i zmienić vendora, który takiego zonka wysłał (ale zakładam, że w grę wchodzi raczej pierwsza opcja, 5meo może w leżeć w szufladzie miesiącami i raczej nie zachodzi jakaś degeneracja)
  • 5 / / 0
Ciemny brąz, miejscami beż. Konsystencja sypka, zapach kwiatowy (typowo indolowy).

Inne tryptaminy od tego vendora jasny beż. Zdarzyła się biała - αMT, ale to raczej częste.
  • 744 / 109 / 0
@Up

hmm, no to nie wiem..jesli nie jest breja to powinno być ok, no ale się nie dowiemy dopóki nie spróbujemy XD przy tej substancji i tak raczej wskazane spokojne zwiekszanie dawek, więc jak sobie zaczniesz od próby alergicznej a później 5mg dalej 8mg, to raczej nic złego się nie stanie, najwyżej nie będzie działało
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mediolan: od początku roku koniec z paleniem tytoniu w przestrzeniach publicznych

Władze Mediolanu poinformowały, że od 1 stycznia 2025 roku wejdzie w życie zakaz palenia tytoniu w otwartych przestrzeniach publicznych, także na ulicy. Wyjątkiem będą odizolowane miejsca, w których będzie możliwe zachowanie odległości 10 metrów od innych osób. Zakaz nie dotyczy papierosów elektronicznych.

Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP

Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.

14-osobowa rodzina zatruła się marihuaną. Lekarz, który to odkrył, zdradza kulisy

- Objawy, które zgłaszali pacjenci, nie pasowały przede wszystkim czasowo do objawów zatrucia grzybami. To skłoniło mnie do rozszerzenia diagnostyki o narkotyki i dopalacze. Pomyślałem, że może ktoś zrobił rodzinie głupi kawał i dodał im czegoś do spożywanych pokarmów – relacjonuje w rozmowie z Onetem lekarz z SOR-u w Ostrowi Mazowieckiej, który odkrył, że 14-osobowa rodzina spod Zambrowa zatruła się marihuaną w Wigilię.