Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Co innego w pracy zdalnej! :)
Zrobiłem karierę na amfie, z nią zaczynałem, minęło 20 lat i sięgłem szczytu. Ale zawsze 100% zdalnie, sam w biurze.
Czasem się tylko zastanawiam czy warto było się aż tak poświęcać dla kariery ale potem sobie przypominam że albo to albo ulica. Wybór staje się prosty bo już raz tam wylądowałem.
Jest to bardzo indywidualna decyzja, jeśli szczerze czujesz że na ciągu robisz to rzeczywiscie lepiej, sprawniej, szybciej i dokładniej, przeliczyłeś sobie stosunek skutków ubocznych do korzyści i wyszło na spory plus, to jak najbardziej. W innym przypadku gorąco polecam do pracy na sucho a sesje planować w dni wolne.
Prędzej czy później mogą pojawić się konsekwencje — nie tylko ze względu na ryzyko, ale i na możliwość, że ktoś Cię podjebie.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
05 grudnia 2024Andreas111 pisze: Przy pracy zdalnej spoko, ale już w biurze to zależy, na pewno zajebiście gadanie z ludźmi wchodzi, i skupienie jak coś się robi xD jest lekka paranoja czy widać, ale trzeba dawkę dostosować i powinno być ok
Teraz już uważam.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.