Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Co innego w pracy zdalnej! :)
Zrobiłem karierę na amfie, z nią zaczynałem, minęło 20 lat i sięgłem szczytu. Ale zawsze 100% zdalnie, sam w biurze.
Czasem się tylko zastanawiam czy warto było się aż tak poświęcać dla kariery ale potem sobie przypominam że albo to albo ulica. Wybór staje się prosty bo już raz tam wylądowałem.
Jest to bardzo indywidualna decyzja, jeśli szczerze czujesz że na ciągu robisz to rzeczywiscie lepiej, sprawniej, szybciej i dokładniej, przeliczyłeś sobie stosunek skutków ubocznych do korzyści i wyszło na spory plus, to jak najbardziej. W innym przypadku gorąco polecam do pracy na sucho a sesje planować w dni wolne.
Prędzej czy później mogą pojawić się konsekwencje — nie tylko ze względu na ryzyko, ale i na możliwość, że ktoś Cię podjebie.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Badania nad psychodelikami blokują przepisy?
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
CBŚP: Uderzenie w narkogrupę powiązaną z międzynarodowym kartelem narkotykowym
7 osób podejrzanych i przejęte narkotyki, to efekt działań warszawskiego CBŚP pod nadzorem Prokuratury Okręgowej Warszawa-Praga. Grupa zajmowała się przemytem narkotyków z Hiszpanii do Polski, a następnie ich wprowadzaniem do obrotu. Z ustaleń śledczych wynika, że gang mógł przemycić 800 kg narkotyków.
Prokurator z Wrocławia stanie przed sądem. Chodzi o ciastka z marihuaną
Bartosz F., prokurator z Wrocławia, jest oskarżony o poczęstowanie kobiety ciastkami z marihuaną. Do zdarzenia doszło w jednym z pokoi hotelowych w Lublinie. Grożą mu 3 lata więzienia.
Tragiczny finał andrzejek. Pomieszali alkohol z dopalaczami
Dwóch młodych mężczyzn, którzy zmarli po imprezie andrzejkowej pod Kaliszem, zażywało dopalacze. Prokuratura sprawdza, czy ich koledzy zrobili wszystko, żeby udzielić im pomocy.