Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 429 / 126 / 0
no i sigmę można złapać
  • 911 / 285 / 5
Bez opipramolu ciężko by była raczej.
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 606 / 186 / 0
Nie zauważyłem szczególnej zmiany działania po SSRI, przynajmniej stosunkowo łagodnym (escitalopram). Może jest trochę mocniej.
  • 3377 / 555 / 1
08 października 2024hennessy pisze:
25 września 2024Retrowirus pisze:
Zaznaczyłem też w innym temacie że jeżeli zażywa SSRI to nie wolno brać DXM pod groźbą god damn it
Wolno, wolno, tylko testujemy od małych dawek, a nie rzucamy się od razu na głęboką wodę. Powyżej jakiegoś poziomu może być nieprzyjemnie i raczej odradzałbym ciągi dłuższe niż dwa dni, jeśli chodzi o tripping, a nie microdosing, chociaż w kategorii lotów również odradzałbym kilkudniowe DXM solo, jeśli skutkuje totalną deprywacja snu, ale to inny temat.
wiem stary sam też to robiłem i miałem nawet sensacyjne rezultaty ale jestem już na tyle stary że po prostu nie chcę mieć nikogo na sumieniu mówiąc że wolno. A niech ich trafi szlag i co?
Na pewno pamiętasz że waliliśmy DXM często i gęsto, testowaliśmy niejedno. Kiedyś brałem trazodon, brałem też acodin w dawkach 0,9 g i tak ze dwa trzy razy w tygodniu. Tolerancja wysoka, i eksperymentowałem od najmniejszych dawek DXM na SSRI. To znaczy jak zażywałem trittico, testowałem DXM co 150 tak mniej więcej.
Nie było żadnych drastycznych efektów.
– przeciwnie, kiedyś wspominałem tutaj już na podróże żegnałem się z rodziną, twierdząc że istoty z kosmosu po mnie przyjechały (anioły? Świetliste byty złożone z energii, może zmarli, nie wiem)
Ale to były czasy wiesz, %-D
Niedługo minie 10 lat jak już nie biorę
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1008 / 375 / 0
Dobrze czasem powspominać. Jeszcze bania była w miarę normalna, można było na 3+ plateau chodzić po mieście i przeżywać chore akcje bez przypału. Teraz alko nie, dyso nie, bo odpierdalam chore rzeczy. Musiałbym zostać zamknięty przez kogoś z zewnątrz w pomieszczeniu bez innego wyjścia, żeby sobie jeszcze raz pozwolić.
  • 913 / 77 / 0
Też lubię czasem powspominać! Tydzień temu akurat miałem sen o zbiorach Maryjki. W ramach przypomnienia 450 mg tego, co w temacie. Dodatkowo 12,5 mg doksylaminy, może coś to zmieni. 2 lata przerwy od takich rzeczy. Nawet BL nie odczułem. Aczkolwiek podobnie jak przy gałce potrzeba sporo czasu, aby dojść do siebie w porównaniu do trwania właściwej jazdy.
  • 69 / 7 / 0
Czuje że jest dobrze tak jak jest.
Po shocie konopnym
+240mg DXM
+po 20minutach 300mg DXM(suma 540mg)
Jest pięknie, czy to jest ta sigma? Sigma?

Dobro wygrywa, z jednej strony jestem w pełni świadomy, z drugiej strony serio, kochajcie, wybaczajcie, dziękujcie, przepraszajcie. Doświadczacie tego z czym rezonujcie, szkoda czasu na negatywne emocje. Szanujcie bliźniego jak siebie samego. Miłej nocy z soboty na niedziele życze wszystkim którzy to przeczytają
  • 6 / / 0
Witam, zapytam bardziej doświadczonych kolegów z forum. Ostatnio ostro rzygam po Acodinie. Wcześniej sam syrop powodował mdłości same, od jakiegoś czasu, również po nim wymiotuje (po tabletkach zawsze). Zawsze zażywałem dexa z alkoholem (min. jedno piwo). Ostatnio przed zażyciem syropu wjebałem jedną tabletkę Aviomarinu i miałem krzywą faze. Czy polecacie zarzucić dexa na trzeźwo bez żadnych wspomagaczy? Co dodatkowo może pomóc na wymioty? Dodam od siebie, że DXM walę od 8 miesięcy sporadycznie i nigdy nie przekroczyłem dawki większej niż 300 mg max (20 tabletek, lub jeden syrop Acodin 300).
  • 913 / 77 / 0
% do DXM w porządku, ale jak już to drugie wjedzie na banie. Piwo dobre, może wino, ale już wódeczki to bym nie polecał. Oczywiście istnieją wyjątki - sam swego czasu zapijałem Acodin piwskiem;]
U mnie na uczucie dyskomfortu ze strony układu pokarmowego sprawdza się guma do żucia. Dobrze też odczekać od ostatniego posiłku godzinę minimum. trawa także dobrze wypada w niwelowaniu bodyloadu, ale to już podchodzi pod mieszanie substancji. Także, zależy od doświadczenia.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zapach palonej marihuany wystarczającym powodem do przeszukania samochodu przez policję w Illinois

Sąd Najwyższy Illinois orzekł, że zapach marihuany jest podstawą do przeszukania samochodu przez policję. Tym samym nie zgodził się z wcześniejszym orzeczeniem sądu, zgodnie z którym sam zapach palonej marihuany nie jest wystarczającym powodem do przeszukania auta.

Prezydent ułaskawił przestępcę skazanego za handel narkotykami i jazdę pod wpływem

Prezydent Andrzej Duda w listopadzie ułaskawił osobę skazaną za ciężkie przestępstwo narkotykowe. Jak czytamy w uzasadnieniu, prezydent między innymi "miał na uwadze względy humanitarne - szczególnie trudną sytuację rodzinną osoby skazanej". "Rzeczpospolita" przypomina, że to nie pierwszy raz, gdy Duda zdecydował się wypuścić z więzienia osobę z takim wyrokiem.

Szwedzki parlament zgodził się, by policja skanowała oczy kierowców. AI wykryje narkotyk

Szwedzki parlament przyjął prawo, które pozwoli policjantom na przesiewowe kontrole kierowców pod kątem używania narkotyków. Tak, jak w Polsce alkomatami bada się ludzi, tak w Szwecji policja będzie zaglądać w oczy kierowców przy pomocy aplikacji działającej w oparciu o sztuczną inteligencję.