Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
08 października 2024hennessy pisze:Wolno, wolno, tylko testujemy od małych dawek, a nie rzucamy się od razu na głęboką wodę. Powyżej jakiegoś poziomu może być nieprzyjemnie i raczej odradzałbym ciągi dłuższe niż dwa dni, jeśli chodzi o tripping, a nie microdosing, chociaż w kategorii lotów również odradzałbym kilkudniowe DXM solo, jeśli skutkuje totalną deprywacja snu, ale to inny temat.25 września 2024Retrowirus pisze: Zaznaczyłem też w innym temacie że jeżeli zażywa SSRI to nie wolno brać DXM pod groźbą god damn it
Na pewno pamiętasz że waliliśmy DXM często i gęsto, testowaliśmy niejedno. Kiedyś brałem trazodon, brałem też acodin w dawkach 0,9 g i tak ze dwa trzy razy w tygodniu. Tolerancja wysoka, i eksperymentowałem od najmniejszych dawek DXM na SSRI. To znaczy jak zażywałem trittico, testowałem DXM co 150 tak mniej więcej.
Nie było żadnych drastycznych efektów.
– przeciwnie, kiedyś wspominałem tutaj już na podróże żegnałem się z rodziną, twierdząc że istoty z kosmosu po mnie przyjechały (anioły? Świetliste byty złożone z energii, może zmarli, nie wiem)
Ale to były czasy wiesz,
Niedługo minie 10 lat jak już nie biorę
"Rutyna to rzecz zgubna "
Po shocie konopnym
+240mg DXM
+po 20minutach 300mg DXM(suma 540mg)
Jest pięknie, czy to jest ta sigma? Sigma?
Dobro wygrywa, z jednej strony jestem w pełni świadomy, z drugiej strony serio, kochajcie, wybaczajcie, dziękujcie, przepraszajcie. Doświadczacie tego z czym rezonujcie, szkoda czasu na negatywne emocje. Szanujcie bliźniego jak siebie samego. Miłej nocy z soboty na niedziele życze wszystkim którzy to przeczytają
U mnie na uczucie dyskomfortu ze strony układu pokarmowego sprawdza się guma do żucia. Dobrze też odczekać od ostatniego posiłku godzinę minimum. trawa także dobrze wypada w niwelowaniu bodyloadu, ale to już podchodzi pod mieszanie substancji. Także, zależy od doświadczenia.
Badania nad psychodelikami blokują przepisy?
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Zapach palonej marihuany wystarczającym powodem do przeszukania samochodu przez policję w Illinois
Sąd Najwyższy Illinois orzekł, że zapach marihuany jest podstawą do przeszukania samochodu przez policję. Tym samym nie zgodził się z wcześniejszym orzeczeniem sądu, zgodnie z którym sam zapach palonej marihuany nie jest wystarczającym powodem do przeszukania auta.
Prezydent ułaskawił przestępcę skazanego za handel narkotykami i jazdę pod wpływem
Prezydent Andrzej Duda w listopadzie ułaskawił osobę skazaną za ciężkie przestępstwo narkotykowe. Jak czytamy w uzasadnieniu, prezydent między innymi "miał na uwadze względy humanitarne - szczególnie trudną sytuację rodzinną osoby skazanej". "Rzeczpospolita" przypomina, że to nie pierwszy raz, gdy Duda zdecydował się wypuścić z więzienia osobę z takim wyrokiem.
Szwedzki parlament zgodził się, by policja skanowała oczy kierowców. AI wykryje narkotyk
Szwedzki parlament przyjął prawo, które pozwoli policjantom na przesiewowe kontrole kierowców pod kątem używania narkotyków. Tak, jak w Polsce alkomatami bada się ludzi, tak w Szwecji policja będzie zaglądać w oczy kierowców przy pomocy aplikacji działającej w oparciu o sztuczną inteligencję.