04 listopada 2024TakiSobieJa pisze: Czyli sie nam owieczka zagubila. W ogole serio ktos jest w stanie dziennie ladowac 2g czoko? Przeciez to jest tyle aptek do oblecenia, ze to szok, krzyz lekko peka dziennie. No zalozmy te 8 paczek to 140ziko+ lekko xd Niezle. To juz calkowicie bym zrezygnowal i skupil sie na zalatwianiu opio przez dark neta xd Cebulka czy jakis market, choc na cebulce ostatnio posucha.
Ale 144zl jest bolem nie do przeskoczenia. Dlatego teraz ograniczylem do 4-5 opak., docelowo do 3.
Ja pierdole... 144zł. Człowiek czasem trochę otrzeźwieje i zlapie refleksję ile to jest ciężko zarobionych pieniędzy i Ile możnaby podnieść poziom życia i szybciej się rozwijać, gdyby nie ta przeklęta, zakazana ambrozja.
Kurwa... muszę w końcu coś z tym zrobić, bo to kula u nogi jedynego życia.
A Ile to przełkniętych tabsów. Po 24 na raz łykam, gdzie kiedyś 3 było ciężko.
Strasznie to żałosne i niemęskie. A wszystkie poświęcenia życiowe dla fabrykowanej przyjemności. Jednak tak bezbłędnie mnie pochłaniające.
A rozpacze są tylko w mojej głowie i w poście na jakimś forum, który nikogo nie zainteresuje, bo widzi awatar, a nie człowieka.
EDIT: Aż się trzęsę z nerwów i przytłaczającego uczucia marnowania swojego życia, gdy poza tym na codzień jestem chłop ze stali.
Pozdro.
scalono /Merx
Jedyne co możesz zrobić to udać się na odwyk oraz terapię.
05 listopada 2024bestolafeu pisze: Ja pierdole... 144zł. Człowiek czasem trochę otrzeźwieje i zlapie refleksję ile to jest ciężko zarobionych pieniędzy i Ile możnaby podnieść poziom życia i szybciej się rozwijać, gdyby nie ta przeklęta, zakazana ambrozja.
Kurwa... muszę w końcu coś z tym zrobić, bo to kula u nogi
W ogole nie pale szlug od jakichs 2lat, ale przerzucilem sie na glo, to podczas takiej posiadowy paczka wkladow schodzi, pale jeden za drugim xd Kiedys np bralem colke i nie potrzebowalem zagryzki, a teraz to bez przegryzania czegos nie jestem w stanie. Takze pakiecik 2x 16+, prega225-425, najczesciej theraflu extra grip+ cola i cheetosy serowe spirale, a jak tych cheetosow nie zastane w jednej biedrze czy drugiej to depresja :D Czuc jak prega daje duzo i ciezko z niej zrezygnowac, tak samo theraflu wiele pomaga, bo bez tego mam dziwne mdlosci.
Miałem szczęście. Ale to jest gra w rosyjską ruletkę, dlatego pod koniec przerzuciłem się na tramal i benzo.
Serio. Mówię to bez ironii, musicie sprzedać mi patenty. Od lat zastanawiam się jak ogarnąć trochę więcej kasy, żeby mieć dodatkowe siano do budżetu i nie mogłem nic wykminić, a teraz olśniło mi, że przyszła mi do głowy niezła myśl, żeby zapytać was jak wy to robicie, że wydajecie codziennie koło stówy na grzanie i jeszcze macie na życie. Jednak co zdeterminowany ćpak to zdeterminowany ćpak.
Gdybym ja tak codziennie napierdalał to by mi z wypłaty nie zostało na utrzymanie, a minimalnej nie zarabiam. Ciekawy jestem jakie to sprytne ćpaki mają sposoby na ogarnięcie takiej ilości hajsu. Jak jest ciśnienie to wszystko można. Może czymś mnie zainspirujecie i zwiększę pulę siana miesięcznie. U mnie na thio idzie około 120-160 ziko miesięcznie to mi tak budżetu nie rujnuje, praktycznie nie odczuwam tego.
Faktycznie uświadomiłem sobie, że jakbym tak codziennie miał to robić to taka impreza by mnie zrujnowała finansowo. Prawie tak burżujski drag jak czysta koka.
15 października 2024Ptaszyna pisze: postanowiłem odpalić w życiu tryb mroczności
Wymaga trochę konsekwencji i samozaparcia, ale osiągnięcie tego nie jest nie wiadomo jak trudnym zadaniem i również na tym sympatycznym forum możesz spotkać wiele osób które przeszły taką ścieżkę samuraja.
Ogólnie życie to jedna wielka transakcja, bądź jak kto woli inwestycja, i dopóki nie wyłożysz czegoś na stół to i niewiele dostaniesz w zamian.
Oczywiście pomysł powyżej jest tylko jednym z wielu - jest jeszcze własna DG, włamania, kamerki na OF, ale tego nie próbowałem więc nie próbuję ani zniechęcać ani namawiać.
Kokaina podróżuje przez Atlantyk w bananach. Porty nie radzą sobie z kontrolą
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Co ćpają polskie nastolatki. "Te rzeczy są na wyciągnięcie ręki, prawie leżą na ulicy"
Pierwszy legalny klub marihuany w Niemczech rozdaje własnoręcznie wyhodowany susz
Pierwszy legalny klub marihuany w Niemczech: Mała miejscowość w Dolnej Saksonii zapisuje się na kartach historii jako pierwsze miejsce w Niemczech, gdzie członkowie klubu „Cannabis Social Club” (CSC) mogli legalnie odebrać samodzielnie wyhodowaną marihuanę. Wydarzenie to jest teraz szeroko komentowane jako pierwszy w Niemczech przypadek legalnego udostępnienia marihuany poza celami medycznymi.
Od dziś fentanyl i marihuana niedostępne w receptomatach
Fentanyl i marihuana są na liście substancji, których nie można kupić poprzez receptomaty. Dziś wchodzi w życie rozporządzenie ministra zdrowia w sprawie środków odurzających i substancji psychotropowych.
Medyczna marihuana dla psów i kotów? Brazylia jest na tak!
Krajowa Agencja Nadzoru Zdrowia w Brazylii podjęła niedawno ważną decyzję o zmianie rozporządzenia SVS/MS 344/1998. Ma to na celu umożliwienie regulacji produktów na bazie medycznej marihuany dla zwierząt przez brazylijskie Ministerstwo Rolnictwa i Hodowli.