ODPOWIEDZ
  • 16 / / 0
Czym podbić działanie oprócz kruszenia tabsow i walenia bobmek? Branie na pusty odpada przeginanie z dawkami też max 6 tab w jednej sesji czyli 6-,6_6
  • 2865 / 231 / 0
02 marca 2020stuk pisze:
Ten lek nie jest do ćpania, bo prawie w ogóle nie działa.Dalej wyczytałem, że skutkiem ubocznym są jakieś ślady na skórze.Jak coś mi się stanie to mnie kurwica weźmie.Ten portal to stek głupot. :cojest:
Ten lek faktycznie nie jest do ćpania. Mnie w momentach ćpania tianeptyny i jakiś czas później zaczął schodzić naskórek między palcami, mam podejrzenia, że jest to w jakiś sposób skorelowane z tianeptyną. Jakby nie patrzeć to ruski opiat zarejestrowany w Polsce jako antydepresant (a czemu nie U-47700 albo dezomorfina ?). W tym roku jak mi się uda to podskoczę do dermatologa i jestem ciekaw co on na to powie. Zwłaszcza, że to schodzenie naskórka jest dość specyficzne - muszę zrobić research i będę wiedział coś więcej.

Swoją drogą - zauważył ktoś, aby dorzucanie przestało na niego działać ? Pytam, bo u mnie ma miejsce taka sytuacja, w dawkach ok 125mg, czyli standardowych. Nigdy nie zarzucałem więcej niż 250mg (raz mi się zdarzyło, ale chyba lepiej dorzucać niż walić na raz taką ilość, chociaż na BL pisali że wrzucali po 600mg i mieli efekty podobne do oxykodonu).

Swoją drogą #2: jakby nie patrzeć, to tianeptyna jest TLPD, który w jakiś sposób działa na receptory opioidowe z taką siłą, że ma potencjał uzależniający, a nie kojarzę, aby ktokolwiek na forum pisał, że ćpa TLPD. Muszę poczytać trochę o psychofarmakologii tego związku i dowiedzieć się, dlaczego coś TLPD-like (o ile nie typowo specyficzny TLPD) działa jak opiat, którym się można ućpać lepiej niż kodeiną.
(...) jak Artylerii braknie amunicji albo zasilania to mnie szlag trafi.
  • 363 / 108 / 0
Ciekawa substancja w sumie, mniej sedatywna od kodeiny, nie wywołuje CEV'ów jak kodeina (przynajmniej u mnie). Przy dużych dawkach (250mg x 2 ) siarczan tianeptyny to działał razem z 12h. Porównanie do ćpania TPLD jest trochę dziwne , bo np. DXM jest SNRI , a ludzie raczej SNRI też nie ćpają.
"Life pain always sexy"
  • 1 / / 0
Ja kilka lat temu miałem dojście do taniej tianeptyny aptecznej w tabletkach po 12,5mg, 15-20 tabletek działało przepięknie, najbardziej energetyzujące opio. Więcej nie było sensu, testowałem do 30 - grzało dobrze, ale nie dało się zasnąć, do mocniejszego grzania inne środki sprawdzają się lepiej. Nie wiem jak to ma niby działać w ilości 3 tabletek dziennie, jak próg wyczuwalności u mnie to 10 (testowane na zerowej tolerce po przerwie). Nie zachęcam oczywiście do wrzucania takich ilości na start - wg psychonautwiki bardzo mocne działanie zaczyna się w dawce 100mg, czyli od 8.
  • 2865 / 231 / 0
19 października 2024KarnyMuchomor pisze:
Nie wiem jak to ma niby działać w ilości 3 tabletek dziennie
3 tabsy dziennie to jest dawka terapeutyczna (antydepresyjna) a nie do zgrzania się. Chyba, że ktoś ma nadwrażliwość na tianeptynę, to może wtedy coś poczuje.
Choć sama kwestia używania opiatu jako antydepresanta jest mocno dyskusyjna.
(...) jak Artylerii braknie amunicji albo zasilania to mnie szlag trafi.
  • 40 / 5 / 6
Jestem parę dni bez materialu, na koncowym etapie skręta i moją głowę coraz to intensywniej nawiedza chęć przypierdolenia... podjąłem się tego, czego chciałem się podjąć już jakiś czas temu - podania tianeptyny (coaxilu) iv... Pomysł średni, mianowicie zrobienie roztworu z dużej ilości tabletek i dodając do tego to ze w tabletkach użyte są dziwne wypełniacze jest wyjatkowo uciążliwe - do tego podanie tianeptyny z coaxilu dożylnie na pewno bardzo szkodzi... nie trzeba być geniuszem, żeby wiedzieć z czym wiąże się podanie "nieczystego" roztworu (bo nie da się go w 100% oczyscic z masy tabletkowej nie wazne jakby sie nie staralo). Jednak moja milosc do samodestrukcji jak i desperacja mnie do tego popchnely, więc podałem ok. ~150mg tianeptyny dożylnie. O dziwo odczułem jakiś tam wjazd - taki podobny do mniejszych dawek oksykodonu. niestety następnie dopadło mnie szczypanie rąk i twarzy (nie od histaminy! - nie wiem od czego), nudności i ból nerek... poza tym tylko lekkie opiatowe dzialanie. Calkowity czas dzialania po podaniu iv - ok. godzina. Podsumowanie: jak ktoś jest zdesperowany zeby poczuć jakikolwiek opioidowy wjazd - spoko, jezeli chociaz minimalnie szanujesz swoje zdrowie - nie polecam essa
w razie potrzeby proszę o kontakt prywatny
  • 363 / 108 / 0
A jak podajesz iv to nie lepiej kupić tianeptynę w proszku? Generalnie da się dostać , ale zgodnie z regulaminem nie powiem gdzie.
"Life pain always sexy"
  • 40 / 5 / 6
@ListyDoMDMA Na pewno lepiej, ale akcja byla na spontanie i o mozliwosci nabycia tego srodka w alternatywny sposob dowiedzialem sie za pozno. Generalnie kontynuujac report to przy zbyt szybkim wstawaniu łątwo o omdlenia (hipotonia ortostatyczna)... Krótko po dorzutce padłem na ziemię, uważajcie.
SUMMARY: NIE POLECAM TIANEPTYNY DROGA DOZYLNA :trucizna:
w razie potrzeby proszę o kontakt prywatny
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Od dziś fentanyl i marihuana niedostępne w receptomatach

Fentanyl i marihuana są na liście substancji, których nie można kupić poprzez receptomaty. Dziś wchodzi w życie rozporządzenie ministra zdrowia w sprawie środków odurzających i substancji psychotropowych.

Blisko tona narkotyków wartych 43 mln PLN zabezpieczona przez CBŚP

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji Zarządu w Lublinie, przeprowadzili realizację, w trakcie której na terenie województwa mazowieckiego dokonali likwidacji kompletnej linii produkcyjnej substancji psychotropowych w postaci 3-CMC, zabezpieczając przy tym narkotyki o łącznej wartości ok. 43 mln PLN. Śledztwo nadzorowane jest przez Lubelski Wydział Zamiejscowy Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej.

Marihuana zmniejsza grubość kory mózgowej – mówią badania na temat wpływu konopi indyjskich na mózg

Kanadyjskie badania dotyczyły wpływu używania konopi indyjskich na strukturę mózgu u młodzieży. Prace badawcze, prowadzone przez zespoły Gracieli Pineyro i Tomasa Pausa, wykazały, że stosowanie THC (tetrahydrokannabinolu – organicznego związku chemicznego z grupy kannabinoidów, głównej substancji psychoaktywnej zawartej w konopiach) przez nastolatków prowadzi do zmniejszenia grubości kory mózgowej. Zaobserwowano, że THC powoduje zanik dendrytów – struktur neuronowych niezbędnych do komunikacji międzykomórkowej, co może skutkować atrofią określonych obszarów kory w okresie krytycznym dla rozwoju mózgu.