Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 762 / 35 / 0
Metabolizm jako dział biochemii jest najlepszy ze wszystkiego, polecam enzymologię i toksykologię ;)
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
  • 304 / 13 / 0
Niewiadomo. Może Cie pogrzać lub nie. kodeina jest kapryśna. Możesz zarzucić jeszcze 500mg - 1g paracetamolu bo zajebiście podbija kode. Najlepiej 40min do 1h przed aplikacją kody.
Pozdrawiam
  • 987 / 38 / 0
Muszę z tym paracetamolem spróbować, bo jedyne momenty, kiedy brałem kodę z paracetamolem to podczas ekstrakcji antidolu, a jak wiadome, zawsze coś tam z tego paracetamolu zostanie.
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 139 / 12 / 0
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35631535/
Paracetamol zwiększa przenikanie kody do mózgu i szczurów. Dawka co prawda duża, ale między szczurami i ludzmi sa znaczne różnice w dawkowaniu. Szczur zwykle potrzebuje dawke 5-10 razy wiëkszæ w przeliczeniu na wage. Mi tam zawsze paracetamol znacznie podbija jak wezme go z godzine przed.
  • 65 / 11 / 0
Nooo ja sie juz dawno temu polubilem z Theraflu Extra grip. Znaczaco podbija faze.
Ostatnio gripex(tabsy) probowalem i po czasie mdlosci, rzyganie, wiec wrocilem do picia XD
Az dziwne, ze pijac dzien w dzien(chociaz nie zawsze) nic mi nie jest, a tabsy pobralem 1.5tygodnia i efekty uboczne-chujowe.
  • 9 / / 0
Ja zauważyłem spora różnice w fazie biorąc 1,5g paracetamolu godzinę przed 390mg kody niż jak brałem 2g paracetamolu razem z ta sama dawka kody. Jak zarzuciłem wyżej wymienionego mixa udajac sie do kina to wygrzalo jak nigdy + odczucia euforyczne przebiły wszystkie wcześniejsze fazy tylko trzeba pamiętać ze to dalej tylko kodeina i euforii jak po MDMA nie ma co sie spodziewac xD
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.