Ja przy >14 to mam tylko nieprzyjemne wejście.. które potrafi trwać całą faze XD dlatego też i bardzo rzadko to biore.
No ale kwestia dawki... Jak masz mieć przypał to sobie daruj.
No ketaminka i pregaba cały czas od pierwszej dorzuty emki leciały tak na wyczucie. Ja następnego dnia zajebałem kwasa i zapaliłem changi i udało mi się mieć breakthrough
Wiesz ja zawsze mam radio i kete oraz pregabcie bo ja jak już wale MDA+MDMA to lecą bomby jak na Bagdad
PS: @omertse to wychodzi na to że robiliśmy go tego samego dnia
Jakby ktoś mial pytania o wiecej szczegolow zapraszam do dyskusji
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.