Ostre kary więzienia za posiadanie to inna sprawa, ale jak wiesz, gdzie kupować to nie powinno być problemu. Ja raz w tygodniu przez półtora roku kupowałam 2-3g piko, nosiłam w torebce na imprezy i nigdy nie miałam problemów, a jak teraz patrzę na zdjęcia z imprez z tamtego okresu, to moje niebieskie oczy były czarne (oj, tęskno mi do tamtych czasów hahaha) więc jak nie zwracasz na siebie uwagi głupim, zachowaniem typowego turysty z Europy, to nic ci się nie stanie.
Cokolwiek robisz, to tylko h2h, bo jeśli otrzymasz przesyłkę z narkotykami na swoje imię, nawet jeśli nigdy nic nie zamawiałeś, to kilkadziesiąt lat w Tajskim więzieniu przesiedzisz jak cię złapią - a lokalna mafia tak lubi falang'ów wkręcać, żeby odwrócić uwagę policji od swoich nielegalnych biznesów.
Dalej legal, shop obok shopu.
Podziel się posiłkiem, chamie
09 października 2024TooMuchSmoke pisze: Był ktoś może w tym roku na Krabi i orientuje się jak wygląda sytuacja z ziołem? Niby od 2022 legal, ale teraz widze sporo artykułów z marca/kwietnia tego roku, że zapowiadają delegalizacje do końca tego roku -.- aczkolwiek nie ma nigdzie konkretnego info czy to nastało, a na Googlach da się znaleźć sklepy na Krabi z ziołem - ktoś korzystał, jak to wygląda? Chodzi mi konkretnie o wyspę Krabi.
panowie a jak z cenami? bo w necie rozstrzał ogromny xd
W Phuket jest fajny kofik, weedly wonka. A takiego śmierdziocha zwykłego można często w jakimś stoisku przy streetfoodach dorwać za bezcen. Nie paliłem, więc nie wiem jak z jakością.
Podziel się posiłkiem, chamie
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.