Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9298 / 1807 / 2
1-(1,3- benzodioksol-5-ilo) -4-metylo-2- (1-pirolidynylo )-1 - pentanon ,

Kwestia czasu jak się to pojawi na rynku ;)
MDPHiP_structure.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 2922 / 1590 / 34
Mam pytanie odnośnie działania jakie są odczucia i długość działania.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 4894 / 853 / 0
Zapewne nie wiele się to będzie różniło od mdphp.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 696 / 159 / 0
MDxx z kategorii piro miały tendencję do dłuższego działania czy dobrze przewiduję? Niestety też z wzrostem noradrenaliny, ale w tym wypadku musiałoby być jej koszmarnie dużo by to zaszkodziło. Też spodziewałbym się spadku dawkowania,
Ja się nie mogę doczekać.
@serotoninowy - z tym, że a-php samo w sobie było ryjące beret, krótko działające, bo chybaa pihp tylko krócej działa i ogólnie potencjał uważam jest większy w pihpie, bo dodanie pierścienia celuje głównie w jego wady.
  • 9298 / 1807 / 2
29 stycznia 2022AnnaS pisze:
Mam pytanie odnośnie działania jakie są odczucia i długość działania.
Zapewne różnica będzie taka jak :
Aphp - mdphp
Apbp - mdpbp
Itd
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 696 / 159 / 0
Są jakieś informacje u jakiego vendora ma się to pojawić i w jakiej cenie?
  • 585 / 52 / 0
Od kilku dni testuję to pyrro (biały drobno krystaliczny proch, wg dostawcy chlorowodorek). Niestety do waporyzacji to się słabo nadaje, nie topi się do dość wysokiej temperatury, a gdy to nastąpi robi się od razu ciemno brązowe a po chwili czarne podobnie jak i mdphp w tej formie, smak i zapach chmury coś jak przy soli mdphp tylko łagodniejszy i mniej intensywny, nie dając za wygraną zrobiłem freebase, który niestety okazał się w przeciwieństwie do mdphp mieć formę żółtego oleju, który waporyzuje się już znacznie lepiej, ale średnio poręczny jest i zabawa z zrobieniem, przekreśla waporyzację w większości przypadków. Samo działanie przy waporyzacji freebase jest całkiem niezłe, bardziej euforyczne niż mdphp, ale też chyba mniej aktywne wg mnie, nie podaję mojego dawkowania bo mało obiektywne jest z racji dość wysokiej tolerancji., dwa ciężko określić pojedyncze dawki kiedy jest to olej. Wapo soli wypada dużo gorzej na zasadzie podobnej jak z wapo soli mdphp, coś tam działa, ale do efektów i efektywności freebase jest bardzo daleko, dla mnie raczej marnowanie substancji, już lepiej chyba wciągnąć z dwojga złego. Póki jest mdphp freebase ogólnodostępny i umiarkowanie tani, wolę mdphp, a od czasu do czasu apvp czy aphp do których to mdpihp nie ma raczej porównania.
  • 20 / 1 / 0
Re: MDPiHP
Nieprzeczytany post autor: warsaw »
Dostałem jako sampelek. Zacząłem od sniffowania, ale coś mnie podkusilo spróbować zwapować mimo że to HCl. Mam flashbacki z czasów jak zezwierzęcony waporyzowałem hexena całą noc aż straciłem głos na cały następny dzień. No z własnej woli bym sobie tego na pewno nie kupił.

Różnic nie widzę, smak podobny, wchodzi na serce i trzeba uważać. Nie pamiętam jak się dawkowało hexa, ale coś mi świta że też podobnie. Do końca torby jestem przyspawany niestety do tego środka, no może nie ciśnie jak przy heksie na dorzucanie co 3 minuty, ale już się nie odkleję od tej samarki, a niestety schodzi dość powoli, od wczoraj po południu to może 100 mg poszło łącznie.

alfy to zlo. Ja pozostanę przy subtelniejszych stymulantach.
  • 50 / 1 / 0
Re: MDPiHP
Nieprzeczytany post autor: Diabeu666 »
Mega kocur.
Znam dwóch Vendorów ale nie z tego forum którzy mają tak wyjebane mdpihp że szok. Euforia, kop niesamowity. Libido max
Jeden buch z vapo już daje porządnego kopa.
Naprawdę mocny sprzęt. Dużo lepsze to niż MDPHP.
Polecam z czystym sumieniem
Uwaga! Użytkownik Diabeu666 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.