Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 2047 / 336 / 0
Dobrze sie zjaralem Jezus wiec sie odniose do zarzutow. Zalezy od rzutu ten diesel nie jest idealny ale nie jest tez przesuszony (przesadnie bo troche jest zawsze) i co najwazniejsze - dobrze klepie. Lece ba stalej dawce 0.15-0.18 na faze.
Podniecalem sie odmianami to prawda, bo kiedys nie mialem zazwyczaj pewnosci co pale. Raczej mila "odmiana". Zgubilem nakretke z 🫐 po sloiku. Teraz sie nie pierd0le pale z aptecznego sloika co przesypuja. Czasem dam nawilzac. I tak mi to dlugo nie lezy takie 10-15 jakbym mial to na 6 miesiecy to bym wrocil do szklanego

Ps piosenka znaleziona przypadkiem jak czytalem o odmiane- link jako ciekawostka nie zadne spuszczanie sie pod sour diesla. Pod GG sie moge spuscic caly zbiornik moglbym wypelnic, poprosze o wiaderko jak chcesz o tym pogadac
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 25 / 1 / 0
Panie i panowie zwarcam się do was z pytaniem czy ja jestem jakiś pojebany czy na mnie te apteczniaki nie działają? Mam Red no 2 jacka haze, wrzucam w fenix mini ustawiam grzałkę na 190 do 210 st i tak to vapuje. Ściągam buchy jak z lufy zaciągam się tym, ale 0 nastroju podwyższonego, lekko zakręciło mi się w głowie i tyle w temacie. Albo coś robię mocno nie tak albo to działa słabo. Kiedyś jak zapaliłem jakiegoś ulicznika to działało dużo lepiej.
  • 480 / 73 / 0
W mojej ocenie każde apteczne zioło będzie lepsze od ulicznika w mieście. Jedyna konkurencja to wsie i rolnicy, którzy mają małą ilość odbiorców, ale w większych ilościach sprzedają w pojedynczej transakcji.

A jeśli chodzi o odmianę Diesel to uważajcie na nią haha, mocna sativa. Na pewniaka przyjąłem wiadro, a później walczyłem o życie xD
  • 161 / 12 / 0
Osobiście, niektóre sadzonki z ulicy ze szczepami indici niektóre upieprzaly fest, zawartość 30-40procent THC, podejrzewam.
Gdy jarałem tą Aurorę 20proc THC na szczepach indici. To taka demo wersja, niżeli upieprzajacej indici od dilera.
  • 39 / / 0
@GTB488 miliardy raz się spotykałem z syntetycznymi kannabinoidami w słabych topach może to.
Jakie najsłabsze odmiany są teraz dostępne?
  • 2302 / 399 / 0
THC 8 / CBD 7
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12711 / 2459 / 0
Tak - na pewno 30-40% THC : ) Powinieneś to koniecznie zgłosić producentom najmocniejszych aktualnie odmian, że ich odmiany są mocno do tyłu z mocą w stosunku do tych "sadzonek z ulicy".
  • 11 / 1 / 0
Które palenie dostępne u nas w aptekach jest wg Was najbardziej euforyczne? Chodzi mi o odmianę, która bardziej zalewa mózg i ciało takim przyjemnym ciepełkiem i pozytywną rozkminą, a nie egzystencjalnymi lękami i ogólnym overthinking.
  • 12711 / 2459 / 0
To ktoś, kto przerobił wszystkie musiałby się wypowiedzieć, a i tak to będzie subiektywne odczucie. Ja na przykład znam z doświadczenia połowę tych odmian, ale nie z apteki ("ulica" lub własna działalność).
Z apteki próbowałem tylko Mango (to bardziej indica więc bardziej cielesne działanie) i Jean Guy (głównie sativa. Nie ma "overthinking", ale wielkiej euforii też nie ma). Zarówno jedna jak i druga bardzo przyjemnie rozluźniają mięśnie i fajnie odprężają.
Obstawiałbym Jacka Herer'a jako najbardziej euforycznego, ale nie mam pojęcia, jaki im wyszedł. Powinni wprowadzić C99 - ta dopiero daje euforię i to dość unikalną.
  • 2302 / 399 / 0
Dla mnie Lemon 🍋 Skunk, najbardziej euforia, head high I wystrzelenie w kosmos. Niestety producent postanowił zaprzestać dystrybucji tej odmiany na rzecz kolejnego haze'a.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?

Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?

Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą

Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.

Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC

To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.