A szukałem w necie i widziałem Kanadyjskiego producenta, sądziłem, taką otrzymać xD. Zdziwiłem się i zapłaciłem więcej, niż było w necie napisane, około trzy dychy więcej.
28 sierpnia 2024F6mGCrx3 pisze: @aurora20 bez urazy ziomek ale mam dwóch kumpli co jaraja tylko dzień w dzień praktycznie i trwa juz to kopę lat od gimnazjum. I też palenie z apteki mają, zachwycają się jakaś Gorilla, aurora 20 też mówią że spoko ale do czego zmierzam. Bo wyczuwam ironię w twoim poście jakby ogarniecie na ulicy towaru lepszego niż z apteki było nie możliwe... Trzeba mieć dojscia dobre i się da. Kumpel ostatnio ogarnął jakiś jazz bo mu brakło już palenia z apteki, drożej bo drożej ale stwierdził że żadne palenie z apteki do tego kozaka się nie umywa. Także no wiesz.
Co do tematu. Ostatnio dostałem nową odmianę od slabu. Hybryda z przewagą indici - nie pamiętam nazwy ale skrót przy nr seryjnym to "SBK" Sweet coś tam dalej reszty nie pamiętam. Ogólnie średnie, działa przyjemnie ale dość krótko i nie za mocno. Mango i SIS lepsze.
edit: Sweet Berry Kush (Banana OG x Purple Punch) w smaku podobne do blueberry faktycznie bo czuć owoce leśne.
The body or a conscious mind'
Można sobie gdybać.
Niestety to samo lobby lobbuje też zapewne przeciwko jakiejkolwiek formy dekryminalizacji zioła. Obstawiam, że wiele osób z tego forum normalnego rynku konopnego nie doczeka.
No ale "sprytni" palacze znaleźli sobie źródełka więc ministerstwo zdrowia w końcu musiało się zbuntować.
Pamiętajcie, że prawo nie działa wstecz i jak jesteście aktualnie pacjentami Rc będą normalnie przedłużane.
Dodam, że unikać jednak Sweet Rose od slab. Gówno słabe, przerobiłem 15g w tydzień! Strata kasy zabolało, więcej SLABU nie wezmę ta firma to KIBEL uważać sprzedają głównie siano, tylko czasem idzie coś ciekawego wyrwać ale najczęściej suchy wiór. Miałem 2x 15 zadzwoniłem i mi drugą Rc zmienili na aurorę. Przynajmniej mam "farta" bo dr zapomniał mi anulować tej 15 slaba więc ostatni raz sobie jeszcze jakąś inną odmianę 22% dobiorę, ale póki co mają tylko Sweet Rose. NIE BRAĆ TEGO. Teraz wapuję Pink Kusha- świeżutka dostawa aurory i jest spoko. Ale tęsknię za Gorilla Glue chyba najbardziej. Następnym razem.
10 września 2024jezus_chytrus pisze: No ale "sprytni" palacze znaleźli sobie źródełka więc ministerstwo zdrowia w końcu musiało się zbuntować.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Narkotyki łatwiej dostępne w Warszawie niż alkohol. Dowóz 24/7
Kokaina podróżuje przez Atlantyk w bananach. Porty nie radzą sobie z kontrolą
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Praga Północ walczy z handlem narkotykami. Dzielnica zabezpieczy pustostany
Władze dzielnicy wspólnie z Komendą Stołeczną Policji ustalono, że zabezpieczony zostanie dostęp do pustostanów, w których może odbywać się handel narkotykami. Newralgicznym miejscem na praskiej mapie jest ulica Inżynierska.
Palenie fajki wodnej wcale nie jest nieszkodliwe
Fajki wodne zyskują coraz większą popularność, szczególnie wśród młodych osób. Wiąże się to z powszechnym przekonaniem, że palenie sziszy jest nieszkodliwe dla zdrowia. Nic bardziej mylnego!
Długotrwałe stosowanie marihuany nie powoduje istotnych zmian w funkcjonowaniu mózgu
Badanie opublikowane w czasopiśmie JAMA Network Open dostarcza dowodów na to, że regularne spożywanie produktów z medycznej marihuany przez dorosłych nie prowadzi do istotnych negatywnych zmian w strukturze czy funkcjonowaniu mózgu. Naukowcy z Harvard Medical School oraz McGovern Institute for Brain Research (MIT) przeprowadzili podłużne badanie, w którym analizowali dane z obrazowania mózgu (fMRI) pacjentów stosujących medyczną marihuanę oraz osób zdrowych niebędących użytkownikami.